2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي ميدونه لطفا كمك كنه

مرکزخوبی نیست از موسسش که دکتر طاهریه وبقیشون که نصر ولاهوتی هستن من از قدیم برای چک اپ پیس طاهری میرفتم اول سال تو همون مطبش بود من باردار شدم وسقط شد گفت بازم باردار شو بازم سدم باز گفت رشد نکرده سقط کن  دیدم من موش ازمایشگاهی یا مسخرشم انگار بعد اید همه سال شناخت خوب یه بررسی یه قرص درست خسابی

اتفاقا مرکز مام واقعا مرکز خوبیه. من که خیلی راضیم. خودم هم پیش دکتر طاهری رفتم و باردار شدم. ماهن م ...

عزیزم شما پیش دکتر نصر رفتین ای وی اف کردین؟؟؟ از مرکز راضی بودین؟؟ تعیین جنسیت هم داشتین؟ ببخشید زیاد سوال شد😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم شما پیش دکتر نصر رفتین ای وی اف کردین؟؟؟ از مرکز راضی بودین؟؟ تعیین جنسیت هم داشتین؟ ببخشید زی ...

آره گلم،مرکز مام رفتم و ای وی اف شدم،مرکزش فوق العادهست هم مجهزه هم پرسنلش عالین،پیش دکتر طاهری رفتم خیلی ماهه

چون واسم مهم نبود که بچم چی باشه تعیین جنسیت نکردم دیگه بعد اونهمه چشم انتظاری فقط برام داشتن بچه مهم بود

آره گلم،مرکز مام رفتم و ای وی اف شدم،مرکزش فوق العادهست هم مجهزه هم پرسنلش عالین،پیش دکتر طاهری رفتم ...

خدارو شکر 

😍😍😍بار اول باردار شدین؟؟؟ مشکل خاصی که شما و همسرتون نداشتین؟؟؟ چند تا جنین انتقال دادن براتون؟؟؟مراحل کار به چه صورته چون من از شهرستان باید برم میخوام بدونم روند کار چند روزست اون جا 

ازین که جواب دادی خیلی ازت ممنونم لطف کردی بهم عزیزم  

خدارو شکر  😍😍😍بار اول باردار شدین؟؟؟ مشکل خاصی که شما و همسرتون نداشتین؟؟؟ چند تا جنین  ...

نه عزیزم بار دوم حامله شدم

من pcoبودم همسرمم اسپرماش کم بود

۵تا جنین انتقال دادن که شکر خدا یدونه اوکی شد

مراحلشم بستگی به مشکلت داره دیگه گلم، زنگ میزنی نوبت میگیری اونجا بت میگن چیکار باید بکنی

اول باید ویزیت شی بعد که آزمایش دادیو مشکلت معلوم شد اونوقت تحت درمان قرار میگیری

نه عزیزم بار دوم حامله شدم من pcoبودم همسرمم اسپرماش کم بود ۵تا جنین انتقال دادن که شکر خدا یدونه ...

ممنونم عزیز دلم لطف کردی 🌸موفق باشید 

قیمت هاشون افتضاحه. از همه مراکز خصوصی تهران گرونتره و هیچ برتری هم نداره. نصر هم که شده دلال و پول پرست.

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی

مام بهترینه.

من از مریضاشم.به نظرم درسته گرونه ولی می ارزه واسه کسی که چندین ساله مشکل داشته.من که الان از تابستون دارم میرم و مو به مو هر چی گفتن رعایت کردم نتیجه ام گرفتم.

حلالشون باشه و نوش جونشون.جزو بهترین هاست.

اتفاقا نصر فوق العاده ست هرکی میگه پول پرست و فلانه چرت میگه.تیمش عالیه.بخصوص دکتر علیرضایی عزیزم.دست بویشم.

کارای انتقال و پانکچر نصر اکثرا نتیجه ی مثبت داشتن من نمیدونم چرا بعضیا میان بد میگن و هدفشون چیه.هرچقدرم که پول بگیرن همونقدرم خدمت رسانی میکنن مثلا برو رویان ببین چقدر علاف میشی.کل پروسه ی آی وی اف توی مام دوماهه ولی رویان چندین ماهه