2777
2789
عنوان

دانشگاه و رشته خواهر شوهرم اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 105 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3308774/چله-ایه-ی-۲۹-سوره-مومنون-برای-خانه-دار-شدن-خیییلی-مجرب-بیاین-دوستان

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم خواهر شوهرت دندون پزشکی دارو چیزی میخونه میزنه توو سرت😐پیام نور که این حرفارو نداره شل کن بابا😁

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

عجباااااامردم چقدرررحسود شدن🤨😐

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌

ازت بدم اومد 😐

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

پیام نور چقد میری دانشگاه مگه؟

چندساعت در هفته؟

بعد هم کلاساتون متفاوته

نمیبینش اونقد

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بعضیا یه جوری جواب دادن انگار خواهرشوهرتن😂

واقعا کار درستی نیست که رشته و دانشگاه و تحصیلات کسیو مسخره کنیم. 

کسی که حسودی میکنه بده اما کسی که مسخره میکنه خوبه؟

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  

عزیزم بزرگترین اشتباهی که ما زنها میکنیم اینه که نسبت به خانواده شوهر حساس میشیم و حسودی میکنیم.ولی موفق و خوشبخت کسیه که خونواده شوهر و مثه خانواده خودش بدونه و بهشون احترام بذاره.اینجوری همسرت هم ازت راضیه.خودتم تو زندگی خوشحالتری.پس حساس نباش و حسادتم نکن.

استارتر عزیزم خواهرشوهرت بنده خدا موقع انتخاب رشته ۱۰۰تا حق انتخاب داشته که قطعا همه رو پر کرده حالا یکیش هم رشته و دانشگاه شما بوده.حالا اتفاقی این رو قبول شده.اونم که ۱۰۰ تا گزینه رو این رشته رو نزده

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
عزیزم بزرگترین اشتباهی که ما زنها میکنیم اینه که نسبت به خانواده شوهر حساس میشیم و حسودی میکنیم.ولی ...

درسته واقعا ، مرسی که ایقد راهکار خوب بهم پیشنهاد میکنی