2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

***تخفیف برای تعداد 10 نفر  بمدت 10 روز***

* هایفوتراپی 900/000 تومان (با پیشرفته ترین دستگاه و نتیجه دهی فوق العاده)

* لیزر موی زاید کل بدن 360 هزار تومان

(با دستگاه الکس دایود امریکایی و کاملا بدون درد)- با پراتور خانم و آقا

* بلفاروپلاستی 450 هزار تومان

کوچک کردن بینی 350 هزار تومان

*** لیزر کل بدن دانشجویان با اراِثه کارت دانشجویی فقط و فقط 300/000 تومان

*** به متولدین هر ماه 50 هزار تومان تخفیف استفاده از خدمات اهدا میشود.

*** در صورت معرفی کلینیک به دوستان خود، 10% مبلغ خدمات دوستانتان زا هدیه بگیرید.

* خدمات کلینیک:

لیزر موهای زاید ، هایفوتراپی ،تزریق ژل، بوتاکس ، نخ ،میکرونیدلینگ ،میکرودرم ، هیدرودرمی، مزوتراپی سر ، صورت و سلولیت ،خال برداری ، پلاسما جت

ساعات کاری ؛ شنبه الی پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگی 86110844 --86110849– 09120150817

تهران- گیشا - نبش کوچه 39- پ 356- ساختمان ش .270 ( بالای داروخانه فدرا)- ط1- واحد 6

من انجام دادم. آره عزیزم تاثیر داره من که خیلی راضی هستم الان. چند جلسه رفتم و بعد جلسه سوم کامل معلوم شد تغییراتم. دکتر من دکتر فهیمه مطلبی بود توی خ مطهریه مطبش خواستی شمارشو بدم مشاوره بگیر ازش. 

عزیزم من پیش دکتر سارا لطفی میرم چندساله 

کارش خوبه و مواد و وسایلی هم که تو مطب داره اوکیه 

من برای جوانسازی میرم پیششون بهم خیلی خوب مشاوره میده خیلی راضیم ازش 

02122579305

شماره تماسش رو میزارم خواستید زنگ بزنید برید سمت پاسدارانه 

سلام. عزیزم. هایفوتراپی انجام دادی؟ راضی بودی؟ من قصد دارم هایفو انجام بدم اما راستیش میترسم . نمیدونم که خوبه یا نه؟ آخه میگن هایفوتراپی برای کساییه که نمیخوان جراحیکنن اما من از جراحی ترسی ندارم . نمیدونم چکار کنم واقعا / خیلی از سایتا رو گشتم و ی سایتی بود کلی ویدیو خوب از کاراش داشت این سایتو که دیدم ی ذره دلم قرص شد برای هایفوتراپی . آدرس سایتو میزارم ببینید اوکیه؟؟؟؟ 

هایفوتراپی