2777
2789

لباسی که مدنظرمه رو ازش اسکرین میگیرم، میرم تو پی وی ، عکس لباسو میذارم، اگه موجودی داشتن، ( اون رنگ و سایز رو) شماره کارت میگیرم بعد از واریز، عکس فیش رو بهمراه آدرس و شماره تلفن و کد پستی و اسممو میفرستم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده خواهر به قران ماه پیش مانتو فرم سفارش دادم رنگ سرمه ای اسم فروشگاهشم وانیا بود تو مشهد 

خودم کرج میشینم برام مانتو مشکی گذاشتن با شلوار سرمه ای 

اصلا خرید اینترنتی اشتباه هست خودت برو مغازه پرو کن با اطمینان خرید کن

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩

خوندی؟ دقیق توضیح دادم، اگه سوالی هست بپرس

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نده خواهر به قران ماه پیش مانتو فرم سفارش دادم رنگ سرمه ای اسم فروشگاهشم وانیا بود تو مشهد  خو ...

من بالای ۸۰ درصد خریدامو اینترنتی انجام میدم

شانس من که اینجوری شد دیگه هم هیچوقت خرید اینترنتی نمیکنم

سعی کن از هرجایی خرید نکنی، سایت یا کانال معتبر باشه