2777
2789

سلام خانما لطفا اگه کسی ثبت نام کرده بگه برا ثبت نام کدشغلهای انتخابی هم میخواد یا نه؟منظورم کد شغل های شهرهای مختلف  مرتبط با رشته 

کلا چه چیزایی میخواد بزا ثبت نام ک بدونم از رو دفتزچه درشون بیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با لیسانس هوشبری چه چیزایی میتونه بره چه رشته هایی ؟؟میشه راهنماییم کنی یکم واسه خودم نمیخوام برا ...

عزیزم من نمیدونم بر دفترچشو دانلود کن بخونش اونجا همه چی نوشته

عزیزم هوشبری که درآمدش خیلی بیشتر از معلمیه

عزیزم اول که شیراز اصلا استخدام نداره همش قرار دادیه شعلشون امنیت نداره شاید یهو بیان بگن نیرو نمیخوایم چون اوضاع بیمارستانا خیلی بده این یک دوما اره حقوقش حدودا ماهی پنج میشه اما دوجا کاره تایم ازادش خیییلی کمه و مسئولیت شغلیش فوق العاده زیاده حالا اگر هم ازمون داد و خدا خواست قبول شد میتونه وقتای ازادش هم بیمارستان باشه خلاصه خیلی پشیمونه چرا از اول نرفته تربیت معلم

عزیزم اول که شیراز اصلا استخدام نداره همش قرار دادیه شعلشون امنیت نداره شاید یهو بیان بگن نیرو نمیخو ...

آهان عزیزم آره سختی کار بیمارستان زیاده

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)