2777
2789
عنوان

ما سواد نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 45 پست
همین نداشتن سواد مذهبیه دیگه 

اره نداشتن سواده .اطلاعات درست بهشون نمیرسه متاسفانه بعد یه عده اطلاعات غلط و شبهه و اراجیف رو خیلی با اب و تاب تحویلشون میدن 

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تو نصایح امام علی هست کهدبه یارانشون تو جنگ صفین گفتند که دشمن تو اعتقاد به ناحق خودشون راسخند ولی یارانم تو اعتقاد به حق لغزان

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
هرکی اندازه درکش از این مسائل نظر میده اشکالی هم نداره...اما کتاب خوندن خوبه.

ن اشکال داره .اخه یکی میبینی درکش پایینه بعد میاد عقاید خودشو تو یه جمعی اطهار نطر میکنه حالا اونجا چن نفر تحت تاثیر قرار میگیرن .بالاخره ادم باید وقتی نظر میده به این فکر کنه که نظر من چقد تاثیر داره خدای نکرده چیزی نگم که به ضرر تموم بشه درسته شنوه باید عاقل باشه ولی گویینده هم باید اگاه باسه وگرنه سطح فکری همه خیلی پایین میاد 

من برای سواد مذهبی کتاب مقاتل رو پیشنهاد میکنم شما هم اگه کتابی میخونی راجع اطلاعات عمومی معرفی کن&n ...

در چه موردیه کتابی که فرمودین؟ 

کتاب زن در آیینه جلال و جمال هم در مورد زن و شبهات مربوط به اونه

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

قران .نهج البلاغه .صحیفه ی سجادیه .قران با تفسیر عالیه. 

اقای قراعتی هم خیلی قشنگ تفسیر میکنند و کوتاهه .سخنرانی های اقای راعفی پورم عالیه .کتاب حج و کویر و نیایش های دکتر شریعتی و اینکه تاریخ بخونیم 

ن اشکال داره .اخه یکی میبینی درکش پایینه بعد میاد عقاید خودشو تو یه جمعی اطهار نطر میکنه حالا اونجا ...

خب اونی تحت تاثیر باز شعور و سوادش کمتره پس فرقی نداره چی بشنوه چون اینجور آدما فکر نمیکنن و بیشتر حزب بادن...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
من که ازبس دلیل علمی و مذهبی تو خونه اوردم تو شوهرم اعتقادش برگشت😩پاپ جلوی حرم امام حسین سجده میکنه ...

خوب پاپ هم خودش رهبر مذهبی هست تعجبی نداره 

معمولا فلاسفه و اندیشمندان هستند که با عقاید مذهبی میونه ای ندارند

کتاب های شهید مطهری رو اگه بخونیم اولا یه دید وسیع به ادم میده که میاعل رو از تمام جوانب بررسی کنیم ...

چه جالب اسم کتابی خوندی چی بوده 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
ن اشکال داره .اخه یکی میبینی درکش پایینه بعد میاد عقاید خودشو تو یه جمعی اطهار نطر میکنه حالا اونجا ...

افرین

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
در چه موردیه کتابی که فرمودین؟  کتاب زن در آیینه جلال و جمال هم در مورد زن و شبهات مربوط به او ...

در مورد اتفاقات واقعه کربلا 

منم کتابی شما معرفی کردین میخونم 

قران .نهج البلاغه .صحیفه ی سجادیه .قران با تفسیر عالیه.  اقای قراعتی هم خیلی قشنگ تفسیر میکنند ...

فقط یه نفر رو زیاد قبول ندارم ولی بقیه رو حتما مطالعه میکنم 

فقط یه نفر رو زیاد قبول ندارم ولی بقیه رو حتما مطالعه میکنم 

میدونم کی رو میگی. احتمالا 😂😂😂😂 

ولی. شاید باورت نشه من سر کری خوندن با اونم رفتم سخنرانی هاشو گوش دادم یعنی میگفتم میرم حرفاتو گوش کنم از حرفات اشکال دربیارم تازه اوایل یک لحنه مسخره کننده ای هم داشتم وقتی گوش میدادم ولی خدا شاهده انقدر گشتم تا ایراد بیرم ایرادم میگرفتم ها ولی بعدش تو یه سخنرانی دیگه توضیح میداد خخخخ اخرش من کم اوردم دیگه 😂😂😂😂

هیچ دیگه دهنم بسته شد خواهر 😂😂😂😂😂😂 راستی تو چن تا از سخنرانی ها چون قبلن کتاب های استاد مطهری رو خونده بودم میدیدم داره منبع رو از اونا میاره .

میدونم کی رو میگی. احتمالا 😂😂😂😂  ولی. شاید باورت نشه من سر کری خوندن با اونم رفتم سخنرانی ...

شک و شبهه از بس زیاد شده و حرفای بی ربط آدم نمیتونه بعضی حرفا رو قبول کنه یعنی به عقل جور در نمیاد 

@nazaniiiin     بیا عزیزم حرف سر کتاب خوندن‍ه دیدم یه تاپیک انگیزشی گذاشته بودی الان ...

سلام عزيزم 

اگه ميخواي كتابخوني رو شروع كني توصيه ميكنم اول فكر كني ببيني با چه نوع كتابي احساس بهتري پيدا ميكني اگه به توصيه بقيه فقط ي كتاب رو برداري بخوني ممكنه اصلا با روحيه و تفكرت سازگار نباشه و بيشتر احساس نااميدي بهت بده 

من خودم ب شخصه زياد اهل كتاباي مذهبي نيستم و چنتايي هم ك خوندم به مرور زمان بهم معرفي شده ولي اولين كتابايي نبوده ك خوندم

تا جايي ك متوجه شدم كمي اعتماد بنفست پايينه براي همين 

بازسازي اعتماد بنفس رو پيشنهاد ميدم بهت 

اول كتاباي شاد بخون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤