نه سواد مذهبی داریم بعد میخواهیم تو هر مساله ای خدا ودین و پیغمبر رو زیر سوال ببریم نه اطلاعات عمومی کافی داریم و هر مطلبی تو اینستا به اشتراک گذاشته شد یا تو جمع گفته شد کورکورانه پیگیری میکنیم یا خودمون رو تو بحث دخالت میدیم ذره ای کتاب نمیخونم ادعای با فرهنگ بودنمون میشه ....
مخاطب اصلی این بحث خودمم کاش یکم کتاب بهم معرفی کنیم تا با مدرک و دلیل علمی حرف بزنیم قبل از اینکه ضایع بشیم😉
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
واقعا تا وقتی درمورد چیزی سواد کافی نداریم باید دهنو بست🙊 درهر زمینه ای فرق نمیکنه چه علمی چه دینی
دقیقا
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
با این دو سه نادان که چنین میدانند ازجهل که دانای جهان ایشانند خر باش که این جماعت از فرط خر ...
😅😅😅به جای کتاب تو دست جوونا شده قلیون چون جوونا تفریحی ندارن خودم نمی کشم ولی چه کار کنن وقتی تفریح فقط اینه ولی یه چیز دیگه هم هست جوونا دنبال مسخره بازین تا جیزی یاد گرفتن داریم به چشم میبینیم
آفرین دوروبریای خودم اکثرا از سر لجبازی مثلا خدا و پیامبر رو میبرن زیر سوال آخه مگه ما در حد اونا هس ...
اتفاقا خوبه باعث میشه ما مطالعمون رو بیشتر کنیم....
💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
اتفاقا خوبه باعث میشه ما مطالعمون رو بیشتر کنیم....
من که ازبس دلیل علمی و مذهبی تو خونه اوردم تو شوهرم اعتقادش برگشت😩پاپ جلوی حرم امام حسین سجده میکنه بعد ما مسلمونا سر دشمنی داریم جای تاسفه
😅😅😅به جای کتاب تو دست جوونا شده قلیون چون جوونا تفریحی ندارن خودم نمی کشم ولی چه کار کنن وقتی تفر ...
مشگل نمیدونم کجاست .....بیشتر جوونهای جدید بدترین حرفها رو نثار انبیا و اولیا میکنند
من که ازبس دلیل علمی و مذهبی تو خونه اوردم تو شوهرم اعتقادش برگشت😩پاپ جلوی حرم امام حسین سجده میکنه ...
بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست
علم افلاطون حریف جهل مادرزاد نیست
مشگل نمیدونم کجاست .....بیشتر جوونهای جدید بدترین حرفها رو نثار انبیا و اولیا میکنند
همین نداشتن سواد مذهبیه دیگه
نه چیز دیگس نمیشه اینجا گفت .....من چند باری کاربریمو اینجوری از دست دادم
@nazaniiiin بیا عزیزم حرف سر کتاب خوندنه دیدم یه تاپیک انگیزشی گذاشته بودی الان تاپیک زدم یاد تو افتادم
من برای سواد مذهبی کتاب مقاتل رو پیشنهاد میکنم شما هم اگه کتابی میخونی راجع اطلاعات عمومی معرفی کن&n ...
کتاب های شهید مطهری رو اگه بخونیم اولا یه دید وسیع به ادم میده که میاعل رو از تمام جوانب بررسی کنیم و همبنطورر خیلیییی خیلییییی اگاهیی میده اصلا ادم قبل کتاب های شهید مطهری و بعدش کلی از نطر استدلالی و فکری فرق میکنه .من انقدرر یکدنده بودم و سر حرف خودم بودم که رفتم فقط یکی دوتا کتاب ایتاد رو بخونم تنها برای اینکه اخرش بگم دیدین من راست میگفتم !!یعنی اصلا قصد کرده بودم از اول قبول نکنم دلایلشوو کلی هم با فیس و افاده میخوندم ولی دیری نکشید که سرویس شدم 😂😂😂😂😂😂😂 خیلی شیک و مجلسی دهنم بسته شد .حالا گاهی اوقات میبینم باز خودشیفتگی دارم کافیه یه چن فصلی از همون موضوع رو بخونم قشنگ خودشیفتگیم رفع نیشه😂😂😂 خودشم کتاباش متنوعه در همه ی زمینه ها .
من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال