2777
2789
عنوان

ما سواد نداریم

401 بازدید | 45 پست

نه سواد مذهبی داریم بعد میخواهیم تو هر مساله ای خدا ودین و پیغمبر رو زیر سوال ببریم نه اطلاعات عمومی کافی داریم و هر مطلبی تو اینستا به اشتراک گذاشته شد یا تو جمع گفته شد کورکورانه پیگیری میکنیم یا خودمون رو تو بحث دخالت میدیم ذره ای کتاب نمیخونم ادعای با فرهنگ بودنمون میشه ....

مخاطب اصلی این بحث خودمم کاش یکم کتاب بهم معرفی کنیم تا با مدرک و دلیل علمی حرف بزنیم قبل از اینکه ضایع بشیم😉

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
یعنی چشمک اخریه هم ب خودت بود 🤔

اره واقعا چون به این نتیجه رسیدم هیچی بلد نیستم 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت خواهرم گل گفتی 👏

من برای سواد مذهبی کتاب مقاتل رو پیشنهاد میکنم شما هم اگه کتابی میخونی راجع اطلاعات عمومی معرفی کن 

اظهار فضل کردن بعضی بدون اطلاعات بیشتر اذیت میکنه ولی لجبازی روی عقیده غلط بیشتره اذیتش شاید کسی از اظهار غلط ما زندگیش دگرگون بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مگه شما چند نفری به خودت میگی ما 😂

تنها خودم رو نگفتم خیلیا مورد بحث بود اولی رو خودم گفتم که سوتفاهم نشه 

اظهار فضل کردن بعضی بدون اطلاعات بیشتر اذیت میکنه ولی لجبازی روی عقیده غلط بیشتره اذیتش شاید کسی از ...

آفرین دوروبریای خودم اکثرا از سر لجبازی مثلا خدا و پیامبر رو میبرن زیر سوال آخه مگه ما در حد اونا هستیم 

من گوگل رو معرفی میکنم 😁

خیلی چرت و پرت مینویسه هیچی بهتر از کتاب خوندن نیست البته کتابای قدیمی من به چاپ جدیدیا اعتقادی ندارم😏

پس تنهاتون میذارم 😘

فدات 👧

واقعا تا وقتی درمورد چیزی سواد کافی نداریم باید دهنو بست🙊 درهر زمینه ای فرق نمیکنه چه علمی چه دینی

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ