2777
2789
عنوان

خاطرات مدرسه

310 بازدید | 27 پست

هرکی بیداره بیاد خاطرات مدرسشو بگه چه تلخ چه شیرین 

اصلا مدرسه مگه خاطرات شیرین هم داره ؟؟

به شخصه که متنفرم از مدرسه چون هیچی توش یاد نگرفتم تو دوران مدرسه اصلا خوش نبودم همش استرس حرف کتک تست و امتحان خخخ شما چطور ؟!؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ناظم عقده ای داشتیم تو دبیرستان هرروز سرصف قبل اینکه بریم سرکلاس میومد تو صف میگشت ببینه کی کلیپس زده به موهاش با مشت میزد تو سر بچه ها کلیپسو میشکست تو سرشون یا با موهاشون میکشیدش چن بارم به بچه ها سیلی زد 

یه ناظم عقده ای داشتیم تو دبیرستان هرروز سرصف قبل اینکه بریم سرکلاس میومد تو صف میگشت ببینه کی کلیپس ...

یاااحسین😨😂😂😂😂😂😂

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

اسم معلمم کوثری بود

میخاستم صداش کنم و ی سوال بپرسم تا گفتم خانوم کوث 

خودم جوابو یافتم ولی دیگ سوتی داده شده بود.

ی بارم خاستم ریاضی درس بدم عمدا همش مثالمو ۱ و۳ میزدم ک هی بگم یکوسه

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰

دقیقاااا همین تبعیض ها و تفاوت ها نه تنها منو خیلی ها رو سرد کرد نسبت به مدرسه 

الان کنکوری ام و درسته حجم سختی هام و درسام خیلی بیشتر از مدرسس و واقعا هم تلخه سال کنکور اما در عین حالم شیرینه بهم درس زندگی داد از کنکور خیلی چیزا یاد گرفتم اگه برگردم صدبارم سال های کنکورمو تکرار میکنم اما حاضر نیستم یک لحظه به مدرسم برگردم به شبای امتحان به حرفایی که زدن و همش گفتن بخون اما هیچکس نگفت چجوری بخون !!! اگه برگردم تو ایران دیگه اصلا دلم نمیخواد برم مدرسه  

یه ناظم عقده ای داشتیم تو دبیرستان هرروز سرصف قبل اینکه بریم سرکلاس میومد تو صف میگشت ببینه کی کلیپس ...

وای ناظم ما فحش رکیک میداد

بی پدرمادرا کثافتا حرومزاده

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰

وای وحشی بوده اون آدم نبود یعنی چی مثلا چه معنی میداد کارش