2777
2789
عنوان

خنما یه لحظه بیاین

88 بازدید | 8 پست

میخام سیکل ماهانه ام یه هفته بیوفته جلو کسی راهی بلده؟؟ در ضمن دو ماهم هست ک پری نشدم آزمایش اینام دادم مشکلی نبوده. حالا میخام یه هفته زودتر از موعد بشم راهی هست؟ 

دو ماه پریود نشدی پس این ناه هم احتمال زیاد نمی شی چه برسه اینکه بخوای زودترم بشی عزیز جون برو دکتر ببین علت چیه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماه پریود نشدی پس این ناه هم احتمال زیاد نمی شی چه برسه اینکه بخوای زودترم بشی عزیز جون برو دکتر ...

سیستم بدنم همینجوریه دوماه یبار میشم این ماه احتمال زیاد بشم ولی میخام زودتر بشم

چرا چهارتا بخوری،چیزی نمیشه ولی حالت تهوع میگیرت،و حکم همون یه دونه رو داره، بچه نداری شیر خوار،که ...

نه پسرم 4 سالشه کلا تنبلی تخمدان دارم دواماه یبار میشم. حالا اگه قسمت شه عازم کربلام میترسم اونجا شم میگم یکاری کنم زودتر بشم 

نه پسرم 4 سالشه کلا تنبلی تخمدان دارم دواماه یبار میشم. حالا اگه قسمت شه عازم کربلام میترسم اونجا شم ...

همین ال دی بخور،تنظیم کن یه هفته یا ده روز بخور،قطع کن 4روز بعد میشی،

به سلامتی بری کربلا و برگردی،نی نی سایتی ها یادت نره،دعا.