2777
2789
عنوان

دیدن خونابه روشن در هفته 37 بارداری

1341 بازدید | 119 پست

سلام دوستان،امشب رفتم دسشویی دستمال استفاده کردم،مقدار خیلی جزیی خونابه دیدم....خیلی کم بود،بعد چندبار دستمال کشیدن دیدم دیگه نیست...درد یا انقباض ندارم،تکونای نینی هم از صبح خوب بوده....یعنی چی این؟؟؟تورخدا کمکم کنید الان برم زایشگاه یا صبرکنم فردا صبح نوبت دکتر دارم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه کیسه ابت سوراخ شده باشه. منم اینجوری شدم. البته رنگش صورتی خیلیییییییی کم رنگ بود. خوابیدم بیدار شدم تا از تخت اومدم پایین یه لیتر اب ازم ریختو دیگه کامل پاره شد. هیچ دردی هم نداشتم تو هفته ی ۳۷

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...