2777
2789
عنوان

10 الی20 سال دیگه خودتون رو کوجا می بینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 112 پست

نميدونم عزيزم من خبرم از يك ساعت ديگه ام ندارم چه برسه ب ٢٠ سال!!

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده سال دیگه

من سه تا بچه شایدم چهارتا بچه دارم

حالم خوبه خوبه

شوهرم همونی میشه که من میخام

منم شدم همونی که اون میخاد

دختر بزرگم وکوچیکم مخصل هستن 

او دوتا بچه ای که عم منتظر اومدنشون هستم تقریبا سه چهار ساله هستن

و اینکه جاریم بچه هشت نه ساله داره همچنیین خواهرشوهرم

براشون دعا کنیید دامنشون سبز بشه

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
نميدونم عزيزم من خبرم از يك ساعت ديگه ام ندارم چه برسه ب ٢٠ سال!!

هیچکس خبرنداره

ولی برنامه که داری

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂

من کنار اقامون داریم بزرگ شدن بچه هامونو تماشا میکنیم اون موهای قهوه ای رنگش تارهای سفید داره ولی هنوز ه صورت شاداب داره  من شغل دارم و یه ارایشگر حرفه ای هستم که کلی شاگرد زیر دستمن و اقامونم کلی سرش گرمه زندگیمونه مامانم هم با پدرم تو خونه خودشون زندگی میکنن و کلی پولدارن و خیلی هم سالمن بابامم تپل شده 

داداشم یه مهندس حرفه ای شده و کنار خانومش زندگی میکنه😄😍😍😍 الهی قربونشون برم من

من کنار اقامون داریم بزرگ شدن بچه هامونو تماشا میکنیم اون موهای قهوه ای رنگش تارهای سفید داره ولی هن ...

من تو چلسی از دنیا فوتبال خداحافظی میکنم     ولی خدایی انگلیس رو دوست دارم  ه ...

ان شالله الان كجا بازي ميكني 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

چه تاپیک خووووبی

به نظرم همین خواسته هاتونو بنویسید بذارید لای قرآن 

بعد چندسال برید سراغش انقدر کیف میده

من اوایل عقدم خیلی سختی کشیدیم برای عروسی و خونه و.. امیدی نداشتم و البته خواسته های دیگه.... 

نوشتم تو یه کاغذ کوچولو تا کردم چسبوندم به یکی از صفحه های قرآن

اصلا یادم رفته بود یکی دوسال پیش یهو دیدمش بازش کردم دیدم به همش رسیدم  

چه تاپیک خووووبی به نظرم همین خواسته هاتونو بنویسید بذارید لای قرآن  بعد چندسال برید سراغش ان ...

چه قشنگ  

شبیه قانون جذب

۱۰سال دیگه انشاالله تخصصمو تموم کردم، ایران نیستیم، یک یا دو بچه داریم که حداکثر کلاس اول یا دومن، همسرمم دکتراشو گرفته و تو کارش جا افتاده و بیشتر از ایران پیشرفت کرده،خواهر آخریم اومده پیش ما و موسیقی میخونه،  ۲۰سال دیگه همسرم تو شغلش جایگاهی که لیاقتشو داره پیدا کرده، انشاالله منم جراح قابل و باتجربه ای شدم، شاید سه تا بچه داریم و هنوز بزرگه نوجوونه و پیش خودمونن، تشویقشون میکنم دنبال هر کاری میرن توش بهترین باشن و هیچ اصراری به رشته و زمینه خاصی نمیکنم

۱۰سال دیگه انشاالله تخصصمو تموم کردم، ایران نیستیم، یک یا دو بچه داریم که حداکثر کلاس اول یا دومن، ه ...

میتونم بپرسم الان چند سالتونه