2777
2789
عنوان

10 الی20 سال دیگه خودتون رو کوجا می بینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 112 پست
شرایط مهاجرت پاکستانو بخون،خیلی سخته😁

چییییییییی میگی😂

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره آلمان خیلی زبان سختی داره  دانمارک هم دوس دارم اما دیگ اقامت و پاس دانمارک جز رویاها شده

نروژ زبونشون چیه

اونم خیلی خوبه

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
اگه با همین فرمون بریم همونم باید ارزومون باشه

از اناق فرمان اشاره کردن ، پاکستان ویزا نمیده!

فقط افغانستان😶

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
نروژ زبونشون چیه اونم خیلی خوبه

زبان نروژی یکی از دوستام اونجاس اره میگ عالیه

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
۲۰ سال دیگه اگه خدا بخواد دارم به اینده درخشان دخترم که پزشک موفقی شده رو نگاه میکنم وکیف میکنم وشکر خدا 

و خودمو که دیگه چند سال بیشتر به بازنشستگیم نمونده وشاگردام عاشقم هستن 

وخانواده موفقمو میبینم از همه نظر 

والا،گوگل کن،ببین چقد سخته مهاجرت ب پاکستان🤣

باشه ، نمیرم دیگه😂

۲۰ سال دیگه پسرم۲۴سالشه و انشا الله دانشجوی دندانپزشکیه وبا اشتیاق درسشو میخونه و به خواهرش هم که دا ...

انشالله

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂