به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین. .. اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife: بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
نداشتم.ولی خودم از ضد آفتاب ژنو شماره۲ استفاده میکنم ک واقعا عالیه.هم ضدآفتابه هم ب عنوان کرم پودر پوست رو یکدست میکنه.اگه گرفتی حتما با اسفنج بزن ب پوستت گلم
حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه
من فقط میدونم کسایی که اگزما دارید من یماهه روی پام اون قسمت که اگزما بود موقع شیو بجای صابون از نرم کننده موی سر استفاده میکنم.یه دیقه میذارم بمونه رو پوستم.بعدم روزها روغن زیتون میزنم روی پام اونجا که اگزما بود یه نایلون میکشم و میذارم چندساعت بمونه.تو این یماه اگزمای پام رفته.انجام بدید ایشالا جواب بده برا شماهم
انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
چجوری پوستتون صااااف صااافه بدون یه نقطه جوش و لک هان هان هاان؟😂
این که شد همه چی خخ
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4