2777
2789
عنوان

راز های زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 100 پست
یعنی کسی بیودرمارنگی نداشته؟🤔🤔🤔

من داشتم خیلی خوبه ولی اک داشته باشی خیلی پوشش نمیده

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چروک ریز دور چشششششششششم    البته وقتی صورتم میمیک نداره خیلی صورتم یه دست و بدون چروکه ا ...

خیار.حلقه نازک بزار زیر چشمت تا۲۰دقیقه.هرروز این کارو انجام بده.شبا هم روغن زیتون یا نارگیل یا خراطین(کلا هر روغنی ک داشتی)۲قطره بزن زیر چشمت آروم ماساژ بده

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه
واسه چاقی صورت گلسیرینوباگلاب قاطی کنیدخیلی زودجواب میگیرید😄😊

جدا

خودتون جواب گرفتین؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

5قطره گلیسرینوبا2قطره گلاب قاطی کن بزارشب روصورتت تاصب بمونه چهل شب پشت هم بزن صورتوتپل میکنه

تضمینیه دیگه؟😎😎امتحان میکنم عزیزم حتما❤

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....