2777
2789
عنوان

از کارای خونه بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 74 پست
آ ره والا حالا این وسط هم بماند چقدر تواسترس واضطرابیم تا صدا زنگ مبایل تلفن میاد دلم هوری میریزه پا ...

منم خیلی استرسی ام جدیدا خیلی زود به زود عصبی میشم میترسم سکته کنم بخدا هم استرس زیاد هم عصبانیت زیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا از بازیش محرومش کن از کارتون دیدن نشد کتک😆😁

باور کن راهی نمونده که نرفته باشم اما نمیشه تازه دوسوم اسباب بازیاشو برداشتم جلو چش نیستن اینا هیچ به وسایل منو باباشم رحم نمیکنه

منم تموم اینا رو دارم غر میزنم همسرم بهش بر میخوره و دعوا میشه... به مادرم اصلا زنگ نمیزنم. یه جورای ...

من مربی پیش دبستان بودم کار را بوسیدم وگذاشتم کنار والا همه کارا با خودم بود س کارم می فتم قدم 168تاس وزنم شده بود45کیلو داشتم دیگه میمردم 

منم ی دختر ۱۵ماهه دارم مدام دنبالمه حتی میرم اشپز خونه میاد اونجا همه جا را میریزه ب هم،کابینتها را خالی میکنه،من زیاد بهش سخت نمیگیرم،ب نظرتون اشتباه میکنم؟باید جلوشا بگیرم؟یا نه بذارم هوشش باز بشه

باور کن راهی نمونده که نرفته باشم اما نمیشه تازه دوسوم اسباب بازیاشو برداشتم جلو چش نیستن اینا هیچ ب ...

کلاس بنویس بعد مدرسه میاد تا شب کلاس باشه حالا کلاس اول درس زیاد ندارن که درس هم داشته باشه ببینه کلاس داره میشینه سر درسش دیگه وقت شیطونی نداره

منم تموم اینا رو دارم غر میزنم همسرم بهش بر میخوره و دعوا میشه... به مادرم اصلا زنگ نمیزنم. یه جورای ...

کار شما خیلی سختتره خدا کمکتون کنه چراانقد زندگی سخت شده مامان من ۶تابچه بزرگ کرد نفهمید چطور بزرگ شدن میشه بپرسم چه دمنوشی میخورید؟

منم ی دختر ۱۵ماهه دارم مدام دنبالمه حتی میرم اشپز خونه میاد اونجا همه جا را میریزه ب هم،کابینتها را ...

نه فعلا زوده هیچی رو درک نمیکنه بخاطر حس کنجکاوی که داره 

وایی درس کار کردن😞😞😞😞 من اصلا حوصله ندارم درس کار کنم مث این میمونه از اول دبستان شروع کنی درس خ ...

آره من از اول دبستان تا الان که سومه انگار یه دوره درس خوندن شروع کردم 

منم از کار خونه متنفرم چند روزه از بس تو خونه کار کردم ديسکم بد جوری گرفته دیشب اصلا نخوابيدم  صبح زود رفتم دو تا آمپول زدم که بی حس شه دوباره شروع کردم به جمع و جور خونه 😐😐😐 پوست انگشتاي دستم  هم همشون رفته الان ویتامین د زدم خسته شدم دیگه 😭😭😭😭

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
من مربی پیش دبستان بودم کار را بوسیدم وگذاشتم کنار والا همه کارا با خودم بود س کارم می فتم قدم 168تا ...

بنظرم یا کار خونه یا کاربیرون خونه ۲تاش خیلی سخته چیزی نمیمونه از ادم پس کی زندگی کنی