2777
2789
عنوان

از کارای خونه بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 74 پست

منم بدم میاد ولی چاره چیه متهمیم به تمیز کردن درس کردن

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی    

یه دختر خاله دارم نزدیک ده سال ازدواج کرده بچه نخواستن همه اش پی تفریح و گردش و سفرن هر دفعه اینا رو دیدم زن و شوهر جوون تر شدن 😞😞 همه اش میگن بچه میخواییم چیکار بچه دار شدیم سفر بهمون سخت میشه و...😞😞😞 الان کامنت رو خوندم میفهمم چی میگه🙁

منم همین طور از بس از صبح تا شب فکر تمیز کردن خونه و درست کردن شام ونهارم خودم رو فراموش کردم کاش حد ...

باهات همدردم دوتا پسر دارم باشوهرم ۳تامرد توخونست باید به ۳تاشون خدمات بدم خسته شدم اصلا کمکم نیستن ازمن بیشتر میخورن من ازهمشون کمترمیخورم بیشترازهمشون کارمیکنم

یه دختر خاله دارم نزدیک ده سال ازدواج کرده بچه نخواستن همه اش پی تفریح و گردش و سفرن هر دفعه اینا رو ...

والا راست میگه ناشکر ی نمیکنم خداروشکر راضیم به رضای خدا ولی الان اگه میخواستم ازدواج کنم شرط میذاشتم بچه نمیخام نه ابنکه بگم بچه بد یا خدای ناکرده ناشکری کنم نه فقط برا اینکه فشار ا زندگی دیگه اعصاب وروان نذاشته برامون چند وقت پیش یه جا خوندم خانمی متولد 64 دارای 7فرزند بود یکیشم توراه......فقط دوست دارم ببینمش بگم خداییش فازش چی بوده یعنی اینقدر بی دردسر بزرگشون کرده که بازم حامله س  

بارها بهسش گفتم ازاتاقت وسیله نیاربیرون ولی بیفایده بود باز میاره میریزه میره

هرچی از اتاقش آورد بیرون بردار و قایم کن ی مدت تنبیهش کن بهش نده

بقیه چیزا هم وایسا بالاسرش  بگو همین الان باید بزاری سر جاش بدون عصبانیت البته

بعضی وقتا تنبیه لازمه الان تو هفت سالگی یاد نگیره همه عمرت باید بریز بپاش جمع کنی آخرشم دور از جونت زمینگیر میشی

دیدم ک میگما به خودت فکر کن

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
چیزی هراسناک تر از مهمون سرزده نیست    

دیگه من روم به روی مهمونای سرزده باز شده خیلی ریلکس رفتار میکنم و با اعتماد به نفس طوری که مهمون شک میکنه که خونه بهم ریختس میگه حتما مده 😂😂😂😂😂

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
با این اوصاف ، بازم سرزده میاین

اره بابا ،خانواده ی خودم بیشتر از خانواده ی شوهرم سرزده میان🤐

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰