nasrin1376 مدیر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1490 عنوان شام چی دارین؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 104 پست شوهرم 12از سرکار میاد موندم شام چی بذارم لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺🙏 1398/07/07 | 21:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20452 امضات منو کشته😁😁 😎 فدامدا Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 شانس ندارم که زودی میزنم بیرون دوباره یک سال و نیم شیرینی و شکر و نبات و اینا تو دهنم نکردم ولی الآ ... خودت اذیت نکن عزیزم 🙃چیز های خوشمزه ای رو هم نمیخوری 😂😂 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25174 خودت اذیت نکن عزیزم 🙃چیز های خوشمزه ای رو هم نمیخوری 😂😂 الان میخورم دیگه به خدا توکل میکنم و میخورم😂😂 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 الان میخورم دیگه به خدا توکل میکنم و میخورم😂😂 توکل خوب منم توکل میکنم😂😂😂 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
عاوين1999 عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 66 وااای عزیزم من ظهر سوپ خوردم واست ناراحت شدم😔 خخ روزاي عادي مامانم سوپ زياد درس ميكنه منم از سوپ متنفرم ولي امروز مريض بودم نميتونستم غذابخورم همش دلم سوپ مبخاس☹️از شانس من ناهار جوجه داشتيم عصرم پيتزا 😕اوه حسابي گشنه موندم
mom_janan عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5746 خخ روزاي عادي مامانم سوپ زياد درس ميكنه منم از سوپ متنفرم ولي امروز مريض بودم نميتونستم غذابخورم همش ... عزیزمایشالا زودتر خوب بشی در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
maryam98z عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 530 قیمه😊 برای سلامتی نی نیم که به موقه بدنیا بیاد یک صلوات بفرستین🌹
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31376 ناهار میخورم و صبحانه اما شام نمیتونم اینم به زور همسرم که میگه بخور حالت بد نشه میخورم😔 تحمل گولوکز دادی؟ ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 تحمل گولوکز دادی؟ اره 🙃 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31376 اره 🙃 چجور بودمزه چی میداد؟من استرسشو دارم ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 چجور بود مزه چی میداد؟ من استرسشو دارم نه استرس نداشته باش محلول گلوکز دیگه یک طعم عادی داره مثل قند خالی تقریبا _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31376 نه استرس نداشته باش محلول گلوکز دیگه یک طعم عادی داره مثل قند خالی تقریبا امیدوارم بتونم کدوم آزمایشگاه دادی؟ ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 امیدوارم بتونم کدوم آزمایشگاه دادی؟ نه استرس نداشته باش من دکتر صادقیان تو مشهد رفتم _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم