nasrin1376 مدیر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1490 عنوان شام چی دارین؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 104 پست شوهرم 12از سرکار میاد موندم شام چی بذارم لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺🙏 1398/07/07 | 21:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31377 😂😂ما کلا شاممون همیشه در همین حد نوش جان💜 مگه باردار نیستی😢 ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 منم عاشقشم شیر نسکافه مخصوصا با دونات شکلاتی و بزرگگگگ😂😂ولی بعدش عذاب وجدان وزنم میگیرم برا همین خ ... 😂😂😂من چاق نمیشم 😂😂ولی به علت قندش کم میخورم _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
mom_janan عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5746 سالاد چرا عزيزم رژيمي😐 من کلا شبا سالاد میخورم شام اصلاااااااسالاد فصل با کلم بروکلی لیمو ترش میریزم روش در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 مگه باردار نیستی😢 هستم 😁چراتعجب ؟ _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31377 هستم 😁چراتعجب ؟ خب چرا غذا نمیخوری ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25159 😂😂😂من چاق نمیشم 😂😂ولی به علت قندش کم میخورم تو بنده برگزیده خدایی منم لاغر شدم ولی کابوسش دارم دوباره چاق بشم😱😱😱 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
mom_janan عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5746 واسه من بفرست مريضم😩 وااای عزیزممن ظهر سوپ خوردم واست ناراحت شدم😔 در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
azba عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 6844 شوید پلو با مرغ ۲-زرشک پلوبامرغ ۳-جوجه کباب ۴-فیله سوخاری ۵-مرغ سوخاری ۶-چیکن استراگانوف ۷-جوج ... همرو با هم خوردین؟😂😂😜😜😜😜😜😜
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 خب چرا غذا نمیخوری اهان میلم نمیکشه 😂😂کلا فقط میوه و بستنی دوست دارم بخورم 😂😂🤦🏼♀️ _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 تو بنده برگزیده خدایی منم لاغر شدم ولی کابوسش دارم دوباره چاق بشم😱😱😱 😂😂اوخی مهم الان که رو فرمی خودت زیاد اذیت نکن _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31377 اهان میلم نمیکشه 😂😂کلا فقط میوه و بستنی دوست دارم بخورم 😂😂🤦🏼♀️ 😫😭نی نی گناه داره ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20452 همرو با هم خوردین؟😂😂😜😜😜😜😜😜 ن این لیسته ک دیگه نپرسن غذا چی بزارم😐😂 Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 😫😭 نی نی گناه داره ناهار میخورم و صبحانه اما شام نمیتونم اینم به زور همسرم که میگه بخور حالت بد نشه میخورم😔 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25159 😂😂اوخی مهم الان که رو فرمی خودت زیاد اذیت نکن شانس ندارم که زودی میزنم بیرون دوبارهیک سال و نیم شیرینی و شکر و نبات و اینا تو دهنم نکردم ولی الآن خیلی میخورم کلی عذاب وجدان دارم به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃