nasrin1376 مدیر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1490 عنوان شام چی دارین؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 104 پست شوهرم 12از سرکار میاد موندم شام چی بذارم لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺🙏 1398/07/07 | 21:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14989 خوردیم شیر نسکافه وکیک _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
اسکریپت0 عضویت: 1398/06/29 تعداد پست: 7005 به منم بگین😰 ماکارانی قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
موژانم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1346 کتلت مرغ بزار. یام کوکوسیب زمینی با شوید و نعنا دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......
رویا۱۳ عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3347 ۱۲ جز نون و پنیر چیز دیگه ای نباید خوردادم با شکم پر خوابش نمیبره ک
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3471 استانبولی میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
مهربوونیی عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 11450 عجب ما داریم میخوابیم دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
۶۵۳۲۱ عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 کوکوسیب زمینی عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20452 شوید پلو با مرغ۲-زرشک پلوبامرغ۳-جوجه کباب۴-فیله سوخاری۵-مرغ سوخاری۶-چیکن استراگانوف۷-جوجه چینی۸-مرغ و آلو۹-مرغ شکم پر۱۰-ته چین مرغ۱۱-ساندویج مرغ۱۲-کوکوسبزی۱۳-کوکو سیب زمینی۱۴-کوکو کدوسبز۱۵-کوکواسفناج۱۶-کوکوذرت۱۷-کتلت۱۹-عدس پلو۲۰-لوبیا پلو۲۱-نخودپلو۲۲-ماش پلو۲۳-کلم پلو۲۴-سبزی پلو با ماهی۲۵-ماهی شکم پر۲۶ماهی کبابی۲۷-قلیه ماهی۲۸-قیمه۲۹-قرمه سبزی۳۰-استانبولی۳۱-دمپختک۳۲-الویه۳۳-سالادماکارانی۳۴-سالاد سیب زمینی۳۵-ماکارانی۳۶-اش رشته۳۷-اش چغندر۳۹-اش گندم۴۰-سوپ۴۱-ابگوشت۴۲-اشگنه۴۳-کله جوش۴۴-کله گنجیشکی۴۵-شیرین پلو۴۶-رشته پلو۴۷-قیمه ریزه۴۸-کوفته تبریزی۴۹-کوفته برنجی۵۰-دال عدس۵۱-عدسی۵۲-خوراک لوبیا و قارچ۵۳-پیتزا۵۴-لازانیا۵۵-سوفله سبزیجات۵۶-به الو۵۶-آلبالو پلو۵۷-تاس کباب۵۸-بادمجون۵۹-خورشت کدو۶۰.کشک بادمجون۶۱-سمبوسه۶۲-پیراشکی گوشت۶۳-ساندویج فلافل۶۴-خوراک مرغ و سبزیجات۶۵-هویج پلو۶۶-دلمه۶۷-شوید پلو با ماهیچه ۶۸-میرزا قاسمی۶۹-شامی۷۰-مرصع پلو۷۱-خورشت کنگر۷۲-خورشت فسنجون۷۳-خورشت کرفس۷۴-میگو۷۵-بادمحون شکم پر۷۶-کتلت مرغ۷۷-خورشت بادام۷۷-خورشت گوجه سبز۷۸-خورشت چاقاله بادام۷۹-کوکوی گل کلم۸۰-اب دوغ خیار۸۱-آش ماست۸۲-آش جو۸۳-اش گوجه۸۴-اش بلغور۸۵-کباب تابه ای۸۶-آلواسفناج۸۷-کباب ترکی۸۸-مرغ ترش۸۸-واویشکا۸۹- یتیمچه۹۰-پلومک زیکی۹۱-قارچ پلو۹۲-کراکت۹۳-آش کلم سنگی یا گونبید۹۴-آش دوغ۹۵-باقالی پلو با گوشت۹۶-املت قارچ۹۷-رشته پلو۹۸-دلمه برگ مو۹۹- دلمه کلم۱۰۰-کوفته Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
nasrin1376 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1490 عزيزم تاب ريلكسي خريدي؟؟ نه گلم منصرفم کردن لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺🙏
nilsa1 عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 17246 برنج وتاس کباب خوردیم رفت آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
گلا70 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 4825 من مرغ سرخ کردم با گوجه فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11944 سیب زمینی سرخ شده باپاچین✌ خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹