2777
2789
عنوان

اونایی ک از تیتر بتا سردرمیارن بیان توو

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 48 پست
بیخود میگن..اگه خارج رحمی باشه علائمش زود بروز میکنه..من هیچ وقت تکرار بتا ودرک نکردم

نه خارج رحمی نیست دیروز سونو بودم ساک حاملگی رو فقط دیدن و داخل رحمه و من پنج هفته و پن روز بود سونو دادم ولی بتام چون دوبرابر نمیشه میترسم پوچ باشه آخه اوایلش دوبرابر میشد الان از دوبرابر کمتر میشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خارج رحمی نیست دیروز سونو بودم ساک حاملگی رو فقط دیدن و داخل رحمه و من پنج هفته و پن روز بود سونو ...

من بارداری اولم پوچ بود..اصلا بتا ندادم..خودبخود به خونریزی افتادم

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
آخه این واسه بعد از ۴ روزه ، بعدشم من الان ۱۰ روز از پریودیم گذشته احساس میکنم خیلی پایینه از هرکی م ...

سلام عزیزم.من به خاطر بارداری خارج از رحمی که داشتم اطلالاتم تقریبا خوب.

پزشکم میگفت تو هر ۴۸ ساعت باید حد اقل ۶۶ درصد بالا بره.یعنی تقریبا یکمی بیشتر از نصف.تو ۷۲ ساعت تقریبا میشه ۲ برابر.و اینکه اصلا به این موضوع که چند روز از پریودت گذشته و اینا توجه نکن . چون مهم نیست و تاثیری نداره.شما نمیدونی که چند روز از لقاحت گذشته که.تو هر فرد تفاوت داره.برای شما هم به نظرم اوکی هست.با پزشکت مشورت کن.استرس نداشته باش

سلام عزیزم.من به خاطر بارداری خارج از رحمی که داشتم اطلالاتم تقریبا خوب. پزشکم میگفت تو هر ۴۸ ساعت ...

مرسی راضیه جون از راهنماییت ممنونم ک تجربه ت رو در اختیارم گذاشتی ، یعنی بعد از ۴ روز این بتا نرمال هست؟

سلام عزیزم.من به خاطر بارداری خارج از رحمی که داشتم اطلالاتم تقریبا خوب. پزشکم میگفت تو هر ۴۸ ساعت ...

ان شالله ک نی نیتو با دل خوش و سلامتی بغل بگیری برای نی نی منم دعا کن عشقم ممنون از دلداریت با این حساب کتابی ک برام گفتی آروم شدم

بعد چند روز خونریزی داشتی؟ قبلشم لکه بینی داشتی ؟

اول به لکه بینی قهوه ای افتادم بعد چندروز  خونریزی ..هفته ششم بود

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
یعنی چندروز بعد ازاقدام مثبت شد

۱۲ روز بعدش .

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خیلی ممنونم از راهنماییت ، امضاتم خیلی قشنگه    

قربونت..ایشالله که خیر باشه برات هر چی که رقم خورده برات

مرسی راضیه جون از راهنماییت ممنونم ک تجربه ت رو در اختیارم گذاشتی ، یعنی بعد از ۴ روز این بتا نرمال ...

ممنونم عزیزم.

به نظر من سر این مسائل فقط با یه پزشک خیلی خوب و با تجربه صحبت کن.اینجوری فقط استرس میگیری.