2777
2789

بازوهام و دستام نسبت به بدنم لاغره

قدم ۱۶۵ وزنم ۷۲

اضافه وزنم اومده تو رونام تپله ولی دستام و بالاتنه م نسبت به اندامم و وزنم لاغره و باریک تر از بقیه بدنمه 

ولی داداشم میخواد اذیتم کنه نقطه ضعفم فهمیده میگه دستات تپله همش گوشته(اون میم‌ه😂)

لاغر کن ولی 

خیلی بهتر میشی

من قبلا دستام انگار بادکنک بود الان خودم کیف میکنم میبینمشون

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغر کن ولی خیلی بهتر میشیمن قبلا دستام انگار بادکنک بود الان خودم کیف میکنم میبینمشون

بخدا دستام خیلی باریک و متناسبه اگه میتونستم عکسشو بفرستم میدیدی 

رونام تپله فقط

نمیدونم بخدا اونقدر که ازشون بدم میاد فقط آستین بلند میپوشم که نبینمشون

مال منم اینقد لاغر که  نمی‌خوام ببینمشون اندازه مچ دستم اندازه بچه هشت نه ساله

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
مال منم اینقد لاغر که نمی‌خوام ببینمشون اندازه مچ دستم اندازه بچه هشت نه ساله

برو ی نون بخور ی نون بده در راه خدا 

چاقی مزخرف نه میشه آبشون کرد نه پوشوندشون ،تو جاق بشی حله 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
برو ی نون بخور ی نون بده در راه خدا چاقی مزخرف نه میشه آبشون کرد نه پوشوندشون ،تو جاق بشی حله

من اگه چاقم بشم استخون بندی دستام با همه جاهای بدنم فرق می کنه عمرا درست بشه  رگ دستام مشخص 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من اگه چاقم بشم استخون بندی دستام با همه جاهای بدنم فرق می کنه عمرا درست بشه رگ دستام مشخص

بازم خوبه چاقی بده خیلی بد حتی اگرم لاغر بشی اون آدم خوشتیپ نمیشی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش