2777
2789

سلام قراره 18آبان خونواده شوهرم برن کربلا شوهرم نمیاد چون بهش مرخصی نمیدن ،منم دقیقا روزی که میخوان برن روز اول پریودیمه ،قرصم نمیتونم بخورم چون بهم نمیسازه یاحالت تهوع شدید میگیرم و... مسافرتم نمیتونن به تعویق بندازن چون با کاروانه ،یه راه داره اونم اینکه حامله باشم، نظر کردم اگه باشم وبه آرزوم برسم.... ،قبلنم یه سقط داشتم وحسرت مادر شدن به دلم مونده 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله من دوبار رفتم دعا کن منم برم 😘😍

انشاءالله شماهم خیلی زود بری ،من تاحالا نرفتم 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

انشالا بری برات صلوات فرستادم

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
😢😢😢انشالله.انشاللع منم باردار باشم

انشاءالله هستی عزیزم 

اینقد خجالت میشکم محرم که میشه گذرنامه دارم همه هم میدونن خیلی دوست دارم برم ولی قسمت نمیشه😩

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
خوش بحالت من گذرنامم تاریخش گذشت و نرفتم ارزوش به دلم موند😕

چه بد انشاءالله شمارو هم بطلبه برین

منم آرزومه ک برم کربلا اونجا بشینم انقد گریه کنم تا شاید دلتنگیم برطرف بشه کلی حرف بزنم 

انشاءالله منم همین ارزورو دارم 

انشاءالله هستی عزیزم 

مرسی دوستم انشالله‌.گلم انشالله رفتی حرم وقتی صریح شش گوشه رو دیدی دعا کن من یبار رفتم و واقعا معجزه شد واسم 

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
انشالا بری برات صلوات فرستادم

خیلی ممنونم ،واسم شده یه رویا انشاءالله قسمت شماهم بشه عزیزم