2777
2789
عنوان

دعا کنید برم کربلا سالهاست که آرزومه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد خجالت میشکم محرم که میشه گذرنامه دارم همه هم میدونن خیلی دوست دارم برم ولی قسمت نمیشه😩

از خدا بخواه انشاءالله قسمتت بشه ودستتو بزنی به ضریح امام حسین

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
خیلی زشته گذرنامه ای که برای کربلا به نیت اونجا بگیری باطل بشه حس خیلی بدی داره

راست میگی ولی انشاءالله برو اعتبار بزن به این نیت خود امام حسین میطلبت 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
مرسی دوستم انشالله‌.گلم انشالله رفتی حرم وقتی صریح شش گوشه رو دیدی دعا کن من یبار رفتم و واقعا معجزه ...

حتما ،چه خوب ،انشاءالله دفعه ی بعد با نینیت میری شماهم

من هفته دیکه عازمم😍😍😍پیاده

بههههه خوش بحالت برای مامنتظراهم دعا کن

تا 99 داره امسال که هیچی سال بعدم امیدی ندارم 😩قربون امام رضا برم فقط امام رضا منو دوست داره و درک میکنه  وقت ناراحتی و دلتنگی و غصه و همه چی جام تو حرمه عشقه عشق 

اینقده دلم برا کربلا پر میزنه ولی وقتی نخوانت بزور که نمیتونی بگی دوستت داشته باشن😳

یه شعری بود میگفت ویزا بلیط کرب و بلا مال خوبهاست 

سهم چو من پیام هستم به یادت است 

حالا شده داستان من و اشناهایی که میرن کربلا 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
ان شاالله روزیت باشه.. کربلا عشقققق..😍 التماس دعا..

خیلی ممنون حتما محتاجم به دعا

حتما ،چه خوب ،انشاءالله دفعه ی بعد با نینیت میری شماهم

مرسی عزیزم همچین گلم انشالله با نی نی تودلیت امسال بری وسال بعد با نی نی ای تو بغلته😊

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
تا 99 داره امسال که هیچی سال بعدم امیدی ندارم 😩قربون امام رضا برم فقط امام رضا منو دوست داره و درک ...

انشاءالله که زودتر از من دست شما برسه به بارگاه امام علی امام حسین ودلتنگیت رفع بشه 

انشاءالله که زودتر از من دست شما برسه به بارگاه امام علی امام حسین ودلتنگیت رفع بشه 

عزیزم ان شالله همه ارزومندا 

من دلم دیگه داره از کنایه ها میشکنه این سخته خیلی 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
چشم ان شاالله به حق سر بریده حسین مظلوم این ماه خبر خوششو بشنوی😍😍😍

انشاءالله خدا از زبونت بشنوه مرسی عزیزم