2777
2789
عنوان

خسته شدم( دوران عقد)

1478 بازدید | 75 پست

بچها من چندسال با شوهرم دوست بودم الان یک ماهو خورده ایه عقد کردیم خانوادهامون میدونن که دوست بودیم دوران نامزدی ک اصلا نذاشتن با هم بریم بیرون دوران عقدم زهرمارمون کردن من شاید دوبار رفته باشم خونه مادرشوهرم اونم دو ساعت. امروز رفته بودم بیرون دنبال کارام برگشتنه شوهرم اومد دنبالم ناهار خوردیم رسوندم خونه مامانم ی عالمه چیزی گف گفتم واسه ناهار خوردن با شوهرمم باید اجازه بگیرم؟ میگه هروقت رفتید خونتون میشه شوهرت الان نمیشه چیکار کنم چی بهشون بگم کمتر گیر بدن کمکم کنید لطفا 

ی بار دیگه هم این مشکلمو گذاشته بودن هیچکس راهنمایی نکرد فقط گفتن احترام خانوادتو نگه دار

تعداد رای : 79
نظرسنجی
بله
58
73%
خیر
21
26%
[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]

وااااا یعنی چی خب شوهرته 

بشین منطقی باهاشون صحبت کن 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولي خوب نيست اين قديميا يه چيزي ميدونستن

این که نتونه با شوهرش ی ناهار بخوره کجاش خوبه؟قدیمیا دیگه اینجوریم نبودن

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

نه عزیزم اون الان دیگه شوهر توعه و توام ازادی اختیارتم دسته شوهرته بری خونت دیگه چه صیغه ای به شوهرت بگو به مامانت بگه این زنمه هرجا دلم میخواد میبرمش چون عقدین دیگه 

🦇🦇

والا اینجورم خوب نیس دیگه بگو الان رسما و قانونن شوهرمه

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

اولا خیلی بهم گفت ک ما اون روزا رسم نداشتیم تو عقد پیش هم بخوابیم منم گفتم خوبه مبگی اونروزا الان فرق کرده😏

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍