ولی می ترسم هم پاره شه و چون از قبلش کتابش جلد گرفته شده بود و بعد منگنه شاید نشه ولی بعضی از دوستاش با همونا زدن البته دخترم میگه... به نظرتون میشه با اون شرایط سیم کرد؟
مرسی بابت نظرت درباره اسمم من همچنان متوجه نشدم که سیمی کردن چه ربطی ب سبک شدن کیف داره از تع ...
متن دقیقش رو یادم نیست ولی فکر کنم مثل حالت کلاسوری بشه که ورق هاشو بتونی کم و زیاد کنی
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرتون بزنم براش اخه شاید از منگنه و جلد کتاب نشه سیم کرد باید برم سوال کنم دوستاش با جلد هم سیمی ...
عزیز جون جلد که ربطی ب سیمی کردن نداره منگه هم که لوازم تحریری ها خودشون ابزار دارن باز می کنن دیگه ی سیمی کردن که اتقد ترس و نگرانی نداره الان همه دفترا سیمیه سالهاس که سیمیه اصلا هم ورق هاش تا خودت پاره نکنی پاره نمی شه
امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
عزیزم منم دلم نمیخوات اینطوری شه ولی چون بچن رعایت نمیکنند پاره میشه ولی حالا که مونده تو دلش براش ...
دستت در نکنه ببین من بچه بودم خیای چیزا برام هقده شد تو مدرسه برا همین می گم نذار براش عقده شه مخصوصا که خواسته اش غیر منطقی نیست هزینه انجانی هم که نداره
امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
سلام عزیزم من یه سوال داشتم کتاباشو هنوزم سیمی میکنید؟ مشکلی پیش نیومده؟ ورقه هاش کنده نشدن؟
سلام من دخترم رو از وقتی کلاس اول میرفت تا الان تمامی کتاب هاشو سیمی میکردم نه مشکلی پیش نمیاد صفحه ای هم کنده نشده البته هم جای خوب سعی کنید ببرید هم اینکه بچتون اگه ملاحظه نکنه و خیلی محکم ورق بزنه ممکنه کنده بشه ولی همکلاسیای دخترم هم همیشه سبمی میکنن کسی نگفته که بده