2777
2789
عنوان

بیاید لطفا دخترم گیر داده میگه مامان باید کتابم سیم بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 7772 بازدید | 41 پست

حق داره الان همه دوستاش سیمی کردن کتاباشون رو و راحتتر میتونه باز کنن و موقع نوشتن داخل کتاب اگه سیمی باشه خیلی راحت تر هستن 

براش انجام بده من امسال همه ی کتابای دخترم رو سیمی کردم سال قبل فقط ریاضی و نگارش و فارسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رئیس مدرسه پسرم اعلام کرد سیمی حتی اگر مفت بشه نکنید زیر دست سر میخوره کنده میشه گفت فقط منگنه

پسر بچه ها بله زیر دستشون سیمی نمیمونه همش کنده میشه ولی دخترا خیلی مواظب هستن 

حق داره الان همه دوستاش سیمی کردن کتاباشون رو و راحتتر میتونه باز کنن و موقع نوشتن داخل کتاب اگه سیم ...

اره دقیقا دختر من کلاس دومه میگه مامان همه بچه ها زدن منم میخوام هر چی دوستاش میخرن اونم میخوات😥

اتفاقا تو نت نوشته اگه میخواین کیف بچه هاتون سبکتر بشه و کمتر اذیت بشن کتابهاشونو سیمی کنید

سیمی کردن چه ربطی ب سبکی کیف داره

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
اگربتونی راضیش کنی سیمی نکنه بهتره واسه پسرم یه سال سیمی کردم بعدیه مدت پاره شد کتابا ازداخل سیم بیر ...

منم بهش میگم ولی حرف تو کلش نمیره که باباش میگه بزن براش تو دلش نمونه

سیمی کردن چه ربطی ب سبکی کیف داره

کتاب های مدرسه شون سبکتر میشه تو نت توضیح داده کامل 

راستی اسم پروفایلت خیلی زیباست 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
اره دقیقا دختر من کلاس دومه میگه مامان همه بچه ها زدن منم میخوام هر چی دوستاش میخرن اونم میخوات😥

گناه دارن خواسته اش که غیر معقول نیست دوست داری بچه ات عقده ای شه حالا براش سیمی کن دیگه 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

به نظرتون بزنم براش اخه شاید از منگنه و جلد کتاب نشه سیم کرد باید برم سوال کنم دوستاش با جلد هم سیمی کردن تا جایی که شنیدم اخه نه بچش میترسم زود پاره شن کتاباش

کتاب های مدرسه شون سبکتر میشه تو نت توضیح داده کامل  راستی اسم پروفایلت خیلی زیباست

مرسی بابت نظرت درباره اسمم 

من همچنان متوجه نشدم که سیمی کردن چه ربطی ب سبک شدن کیف داره از تعداد صفحات که کم نمی شه فقط شیرازه کتاب باز می شه جاش سوراخ می کنن