2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باید تحقیق کنید تا دکتر حاذق پیدا کنید. چون خدای نکرده یک درصد خطا هزاران مشکل به وجود میاره

برای همین تاپیک زدم ببینم تو مشهد کیا عمل کردن اما انگار کسی نیست 

دکتر برجسته من کاراشو دیدم 

اما خودم انجام ندادم 

فقط پیشش واسه ژل لب رفتم ک اونم عالی زد پارسال ۵۰۰ ا سیسی

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
نمیدونید هزینه عمل چقدره 

نه عزیزم اما لیپوساکشن پارسال فک میکنم حدود ۷ تومن اینا میگرفت

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
سلام خانومی شما بلاخره دکتر خوب تو مشهد پیدا کردی برا ابدو؟ من احتمالا برم پیش دکتر قربانزاده هفته ...

سلام نه اتفاقعا منم دنبالشم دکتر قربانزاده کدوم بیمارستان عمل میکنه هزینش چقدره . 

سلام نه اتفاقعا منم دنبالشم دکتر قربانزاده کدوم بیمارستان عمل میکنه هزینش چقدره . 

این چند وقت تحقیق کردم یه ویزیت هم پیشش رفتم گفت ابدو کامل لازم دارم با لیپو شکم و پهلو و پشت هزینه رو گفت ۱۵ تومن

آزمایشام رو هم انجام دادم 

دیگه میخواستم برم بستری بشم بیمارستان برا عملل که دو دل شدم یگم بیشتر تحقیق کردم و چند جا پرس و جو کردم که فهمیدم مهمتر از خود عمل اینه که ببینی ۶ ماه یا یک سال بعدش چی از آب در میاد که این دکترم هیچ عکسی از ۶ ماه یا یک سال بعد عملهاش نداره همه مربوط به قبل و بلافاصله بعد از عمله...

از منشیش خواستم عکس چند ماه بعد بده گفت هیچی عکس نداره

برا همین شک کردم به کار دکتره 

آخه اگه کار دکتره درسته و حرف نداره واسه تبلیغ خودشم که شده حتما چنتا عکس ۶ ماه یا یک سال بعد از عمل مریضاشو نگه میداره دیگه... چون بلاخره حتما باید برای ویزیت بری پیش دکترت میتونه عکس بگیره...

این شد که زنگ زدم به منشیش کنسل کردم 

میخوام بگردم یه دکتر مطمئنتر پیدا کنم و از نزدیک ببینم کسایی که عمل کردن رو...

خدایا شکرت
این چند وقت تحقیق کردم یه ویزیت هم پیشش رفتم گفت ابدو کامل لازم دارم با لیپو شکم و پهلو و پشت هزینه ...

مرسی که به منم اطلاع دادی راستش من به خاطر این مریضی فعلا دنبالش نبودم اما اگر دکتر خوب پیدا کنم دیگه اقدام میکنم 

سلام بچه هااا...منم انجام داوم..چون خودم تاپیک زدم و پرسیدگ و اینجا به نتیجه نرسیدم....و یادمه چقدر نیتز داشتم به راهنمایی...یه گروه زدیمو دور هم به همدیگه کمک میکنیم..اگه دوست داشتید بیاید شما همhttps://chat.whatsapp.com/BDH54lXlGwCAgp9JYvhPoV