2777
2789
عنوان

وقتی خانمتون غر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 83 پست
سلام  این محیط عمومیه و بیشتر برای ایجاد حال خوب پاسخ داده میشه و اگر قرار بر مشاوره باشه تو خ ...

سلام . متشکرم ولی بنده شخصا با خوندن اون متن ها نه تنها حالم خوب نشد بلکه ناامید هم شدم . اون متن ها همش شعاره . وقتی حالمون خوب میشه که همسرانمان با خوندن همه اون متن ها تلنگر به خودش بزنه و سعی در اصلاح خودش و بهبود رفتار و رابطه با خانومش کنه

به هر حال ممنون از تلاشتون

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

کاملا حق با شماست  مشکل غالب افراد اینه که مهارتهای زندگی رو فرا نگرفتند و نمیدانند در موقعیته ...

الان منظورتون به من بود؟  

به هرحال تکستای قشنگی بودن.لذت بردیم جناب شاعر.روزتون خوش

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل ما زنها از جایی شروع شد که شروع کردیم به نقش قربانی بازی کردن و ما رو گول زدن با اینکه زن لوح ز ...

میدونی چیه عزیزم این حرف هاهمه شعاره خلقت جنس زن ومردفرق داره این توصیفاتی که تومتنهاهست به این معنی نیست که تاتقی به توقی بخوره زن میشکنه واین حرفانخیریه زن میتونه سالهامشکلات روتحمل کنه واتفاقابهترازیه مردم میتونه صبوری کنه منتهابلاخره یه جایی یه اتفاقی باعث شکستنش میشه هرشخصی نقطه ضعفی داره وقتیم که بشکنه همه این توصیفات تومتنهاواقعاسرش میاداصولامن به زنی که این مشخصات رونداره میگم هورمون های زنانگیش کمه البته کاملاعلمی میگم چون اثبات شده بهتره که زنانه وواقع بینانه نگاه کنیم 

انسانم آرزوست .....
آقا من الان درگیر ی موضوعی شدم.شما آقا هستین یا خانوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من یک زنم ...
زنی که هنوز زن بودنش را ،
مادر بودنش را ،
باور ندارد ... !
زنی که هنوز حس و حالِ دخترکی بازیگوش و خرابکار را دارد ...
من زندگی را زیاد جدی نگرفته ام ،
شبیه مامان بازیِ بچگی هایم به آن نگاه می کنم ،
کارهایِ خانه را با عشق و لبخند انجام می دهم ، چون برایم عینِ بازیست ...
بازیِ شیرینی که همبازی هایِ پایه و همیشگی دارد ،
حتی بچه ام همبازیِ من است ،
از شما چه پنهان گاهی سرِ اسباب بازی هایی که از جعبه یِ شانسی نصیبش می شود با هم معامله می کنیم ، خب از بعضی هایشان خیلی خوشم می آید دست خودم نیست ، انگار هنوز بچه ام !!!
من زندگی را جدی نگرفته ام و در کمالِ عشق و شوق همراهش پیش می روم اما زندگی همکاری نمی کند و گاهی ... جدی جدی اشکم را در می آورد ...
من گاهی شوخی شوخی به گل ها آب نمی دهم و آنها جدی جدی پژمرده می شوند ...
گاهی شوخی شوخی ظرف ها را نمی شویم و آنها جدی جدی تلنبار میشوند ...
گاهی شوخی شوخی خانه را جارو نمی زنم و جدی جدی همه جا به هم ریخته می شود ...
خودمانیم ... زندگی شوخی بردار نیست ها ... !
خُب همه ی بازی ها زمانِ استراحت داشتند ، ولی این بازیِ "زن بودن" گاهی نفسِ آدم را می برد ، گاهی هم خیلی کلیشه و تکراری می شود ،
این که هر روز باید طبق یک برنامه پیش بروی سخت است ...!
من همیشه سعی کرده ام جوری تنوع بدهم که لبخند از لبِ همبازی هایم نیفتد ...
جوری که تکراری نباشد ...
اما انصافاً هر چندوقت یکبار بدجور کم می آورم ...
تا بروم نفسی تازه کنم و برگردم ، همه چیز جدی جدی عقب افتاده و من گریه ام می گیرد ...
گاهی به زن هایی که زن بودنشان باورشان شده حسودی ام می شود ...
آنها همه چیز را جدی می گیرند و وقتی دنیا بهِشان سخت گرفت مثل من گوشه ای مچاله نمی شوند و دنبالِ آغوشی برای پناه گرفتن نمی گردند ...
زن هایی که از عالمِ دخترانگی بیرون آمده اند و خیلی واقعی زنانگی می کنند قوی ترند ...
من نمی خواهم ضعیف باشم ...
دست به دستِ هم دهید و ،
کودکِ زبان نفهمِ درونِ مرا خفه اش کنید ...
از سادگی و شکنندگی خسته ام دیگر ...
می خواهم بزرگ شوم ...

من یک زنم ... زنی که هنوز زن بودنش را ، مادر بودنش را ، باور ندارد ... ! زنی که هنوز حس و حالِ دخترک ...

اوففففففف چقد انرژی منفی عزیزم

آخه پروفایلتون آقاست.به هرحال موفق باشید😊🌹🌹

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

سلام . متشکرم ولی بنده شخصا با خوندن اون متن ها نه تنها حالم خوب نشد بلکه ناامید هم شدم . اون متن ها ...

سپاس گذارم 

توی این سایت بسیاری از آقایون در پوشش پرو فایل خانومانه حضور دارند و این متن ها تلنگری ناچیز به آنهاست تا شاید با انتقال یا خواندن تموم پی به شخصیت والای خانم ها ببرند و یا حداقل کمی درس درست زندگی کردن رو یاد بگیرند 

سپاس گذارم  توی این سایت بسیاری از آقایون در پوشش پرو فایل خانومانه حضور دارند و این متن ها تل ...

والا این مردها حاهایی که باید بخونن رو نمیخونن 

چیزهایی که بهشون ربط نداره رو میخونن

میدونی چیه عزیزم این حرف هاهمه شعاره خلقت جنس زن ومردفرق داره این توصیفاتی که تومتنهاهست به این معنی ...

من میگم نشکنه مچاله نشه تحمل نکنه خودش رو بسازه قوی بشه شیشه نباشه که تا تقی به توقی بخوره بشکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

والا این مردها حاهایی که باید بخونن رو نمیخونن  چیزهایی که بهشون ربط نداره رو میخونن

درسته 

حتی اگه یکی شون هم بخونه و مهارتها رو یاد بگیره من خوشحالم و بکارم ادامه خواهم داد 

امین 

طبق تحقیقات زنانی كه موقع عصبانیت احساسات خود را بروز نمی‌دهند ۴ برابر بیشتر از زنانی كه واكنش آنی و ...

من اصلا غر نمی زنم نمیتونم 😓😓

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اوففففففف چقد انرژی منفی عزیزم آخه پروفایلتون آقاست.به هرحال موفق باشید😊🌹🌹

این متنا انرژی منفی ان؟؟؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نه متنهای بسیار زیبایی هستن. اما من زن شکننده ای نیستم    

مشخصه شما پلنگ صورتی هستی👌👌👌😁

من میگم نشکنه مچاله نشه تحمل نکنه خودش رو بسازه قوی بشه شیشه نباشه که تا تقی به توقی بخوره بشکنه

نظرمنم اینه قرارنیست تاتقی به توقی میخوره یه زن بشکنه ولی هرشخصی یه جاکم میاره ومیشکنه واین به معنای ضعیف بودنش نیست

نطرشمام محترمه.....

انسانم آرزوست .....