2777
2789
عنوان

وقتی خانمتون غر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 83 پست

درصد بالایی از زنها غر میزنند . اگر زیاد نباشه خوبه ولی یوقتایی از حد میگذره. مردها هم حوصله غر شنیدن ندارند مخصوصا با این همه مشکلات اقتصادی و غیره. من زیاد از غر زدن خوشم نمیاد بهتره مردها جنبه رو بالاتر ببرن تا آدم بتونه حرفشو واضح و بدون غر بگه. خانواده ای که طرفین خواسته شون رو نتونن به راحتی بیان کنند ناسالم است. من هم در یک خانواده ناسالم هستم. مواقعی من نمیتونم حرفم رو بزنم   از طرفی چون من بعضی وقتها من جنبشو ندارم و قهر میکنم. ولی با خانمهایی که خیلی غر میزنند مخالفم. یه ذره اشکالی نداره نمک زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق تحقیقات زنانی كه موقع عصبانیت احساسات خود را بروز نمی‌دهند ۴ برابر بیشتر از زنانی كه واكنش آنی و ...

بذارید شوهرم بیاد پس غرهامو آماده کنم خدای نکرده سکته نکنم یوقت خخخ😂

خوشحالی یعنی ....
درسته  حتی اگه یکی شون هم بخونه و مهارتها رو یاد بگیره من خوشحالم و بکارم ادامه خواهم داد  ...

چقد مردای سایت بفکر خانمها هستن..برید نگران خودتون باشید.ما خودمون یه تنه همه رو حریفیم آقای محترم

خوشحالی یعنی ....
چقد مردای سایت بفکر خانمها هستن..برید نگران خودتون باشید.ما خودمون یه تنه همه رو حریفیم آقای محترم

برای یک مشاور مرد و زن فرق نمی کنه 

مهم ایجاد کیفیت انسانیت در زندگیست 

و آموزش مهارتهای زندگی جهت رسیدن به یکی شدن و سپس آرامش