2777
2789
عنوان

وقتی خانمتون غر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت خشک و بی روح و مطمئنا کم کم عشق کم رنگ میشه

و در آخر میگن شوهرمون سرده مشکوکه به خیانت!!!!!

یعنی عاشق این تفکرات زنانمون هستم من!

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

اصلا زن بدون غر خسته و تکراری میشه😍

طبق تحقیقات زنانی كه موقع عصبانیت احساسات خود را بروز نمی‌دهند ۴ برابر بیشتر از زنانی كه واكنش آنی و داد و فریاد از خود نشان می‌دهند در معرض خطر مرگ قرار دارند!

خانما غر بزنین خلاصه😆

جالبه ! برای هر کامنت و پستی که اینجا گذاشتن یه متن کپی از جای دیگه کپی کردین و رپلای کردین واسش !

همه مشاورها این طوری مشاوره میدن ؟!

اولش خوشحال شدم تاپیک رو دیدم چون فکر کردم واقعا به مشاور داریم و میشه ازش راهنمایی بگیریم ولی ...

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

این متنا بسیار متنهای زیبا و پر محتوایی هست.اما من ی خورده باهاشون مشکل دارم. مادرم همیشه الگویی خو ...

بله عزیزم منم راجع به متنشون که درموردغرزدن بوداین حرف ونزدم راجع به همون متنی که شماریپلای کرده بودی حرف زدم منم غرزدن رونمیپسندم اونم به خاطرمسائل عامیانه منتهاخیلی اززنهاهستن که یجوری توزندگی میشکنن این غیرقابل انکاره خیلی ازخانمام هستن که واقعابه قول شماسیاست زنانه دارن وخانومی میکنن توزندگی ولی تاکجاقدرت ادامه دارن اونم برای مردی که چشمش وبازنمیکنه ببینه این خانم حق شکستن داره بلاخره همه ماانسانیم فراانسان که نیستیم هیچی تودنیانتونه ازپادرمون بیاره

انسانم آرزوست .....
طبق تحقیقات زنانی كه موقع عصبانیت احساسات خود را بروز نمی‌دهند ۴ برابر بیشتر از زنانی كه واكنش آنی و ...

این همه نوشتی که بمون بگی غر بزن اینو که خودمون انجام میدادیم 

منتظر ایده و سیاست جدید بودم

جالبه ! برای هر کامنت و پستی که اینجا گذاشتن یه متن کپی از جای دیگه کپی کردین و رپلای کردین واسش ! ...

سلام 

این محیط عمومیه و بیشتر برای ایجاد حال خوب پاسخ داده میشه و اگر قرار بر مشاوره باشه تو خصوصی پاسخ داده میشه مگر اینکه موضوع محوریت عمومی داشته باشه 

ما زنها وقتی از چیزی غر میزنیم، اغلب با همدردی آروم میشیم و نه راه حل دادن! بی نهایت سپاسگذارم

دقیقا بعد از ۱۳ سال زندگی  ی بار به شوهرم گفتم که من در حین غر زدن هیچ راه کاری جز تایید ازت نمیخوام 

اونم دیگه همین کار رو میکنه وقتی دارم غر میزنم حتی اگر در مورد خانواده ش باشه ...البته اولش میگم من خانواده ت رو خیلی دوست دارم ها ولی ....‌.....اونم میگه اره حق با توعه 

ما زنها وقتی از چیزی غر میزنیم، اغلب با همدردی آروم میشیم و نه راه حل دادن! بی نهایت سپاسگذارم

آقا من الان درگیر ی موضوعی شدم.شما آقا هستین یا خانوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

سلام  این محیط عمومیه و بیشتر برای ایجاد حال خوب پاسخ داده میشه و اگر قرار بر مشاوره باشه تو خ ...

متن ها هر چی بود  خیلی قشنگ بود 

کپی یا نوشتن فرقی نداره مهم زیبا بودنش هست

بله عزیزم منم راجع به متنشون که درموردغرزدن بوداین حرف ونزدم راجع به همون متنی که شماریپلای کرده بود ...

کاملا حق با شماست 

مشکل غالب افراد اینه که مهارتهای زندگی رو فرا نگرفتند و نمیدانند در موقعیتهای مختلف چطور رفتار کنند 

یاد نگرفتند که قضاوت نکنند 

یاد نگرفتند که متفاوت از یکدیگرند 

یاد نگرفتند که برای رسیدن به یک هدف مه همان ایجاد آرامش است در یک موازات حرکت کنند و ....