2777
2789
عنوان

وقتی خانمتون غر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 83 پست
زن ها فریب کارترینند همه چیزشان را پنهان می کنند تنهایی را دلتنگی را گریه ها را دوست داشتن را زن ها ...

چون آقایون حتی دلتنگی های خانمها رو مخفی میکنند تا به موقع بیرون بیارن و چماق کنن بزن توی سر خانم بنده خدا 

در حالی که شما اصلا یادت نیست همسرت میگه برو تو همونی که بابت فلان چیز گریه کردی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آقام پایه غر زدنامه.خیلی خوبه خداییش منو خیلی دوس داره .من انقد بدم اون انقد خوبه.فکرشو میکنم خیلی اذیتش میکنم طفلی رو از وقتی حامله شدم که بدتر همش میگه تو دهن منو سرویس کردی.اذیت کردنش یه حالی میده.عاشقشم هستم خودش هم میدونه.همیشه میگه دوس داشتن تو این شکلیه دیگه هرکیو بیشتر دوس داری بیشتر اذیتش میکنی.ولی خدا اونروز رو نیاره عصبانی بشه.نگاشم میترسونه..اینم گفتم بدونین حسابم میبرما یه طرفه نیس.اینجور موقعا یه کم ناز میکنم میرم توخودم حرف نمیزنم همشم با یه نگاه معصوم نگاش میکنم دلشو کباب میکنم که چرا دعوام کرده انقد خوب جواب میده.خودش پشیمون میشه با اینکه شاید من مقصر باشم اون میگه ببشخید و آشتی میکنیم طاقت نمیاره ک.کلا خوشم باهاش.همونی ک میخاستم.خدا حفظش کن.

آرزوی خوشی و خوشبختی واسه همه دارم.

سلام جناب.صبح بخیر اینا مال زنای قدیم بودا😁 زنای الان انقد جیغ و هوار میکنن کل ساختمون متوجه درگی ...

سلام 

هر صبح
آغازیست دوباره
برای آموختن و بالیدن
آغازی برای تکاندن غبار از دل
و نشاندن غنچه های
محبت وعشق

من اگر مرد بودم
دست زنی را می گرفتم
پا به پایش فصلها را قدم می زدم
و برایش از عشق و
دلدادگی می گفتم
تا لااقل یک دختر در دنیا
از هیچ چیز نترسد...

خداروشکرهنوززن ندارم😯

آرزو می کنم خورشیدِ زندگی ات را پیدا کنی و تمام ثانیه هایت از نور امید و عشق ، روشن شود ، ابرهای ماتم از آسمان دلت ، کنار بروند و درختانِ لبخند و آرامشت ، بار دیگر ، جوانه بزنند .
آرزو می کنم که دیگر ، هیچ آینه ای چشم های خیس و بغض های عمیق و چانه های لرزانِ تو را نبیند و هیچ پنجره ای شاهدِ دلْ گرفتگیِ روزها و شب های تو نباشد ،
از فرط اشتیاق ، اشک بریزی و از شوقِ داشتنِ کسانی که بیشتر از هرکسی تو را دوست دارند ؛ بخندی و به یُمن حضورشان ، شاد باشی .
آرزو می کنم شب هایت را با لبخند و امید بخوابی و صبح هایت را با انگیزه و عشق ، آغاز کنی و با بهترین حالِ ممکن به استقبالِ بهترین حادثه ها و عزیزترین آدم های زندگی ات بروی .
آرزو می کنم خورشیدِ جهانت را پیدا کنی و ناگهان ، همه چیز ، همانگونه شود ، که تو دوست داری ،
همانگونه که مدتهاست ، آرزویش را داری ...

سلام  هر صبح آغازیست دوباره برای آموختن و بالیدن آغازی برای تکاندن غبار از دل و نشاندن غنچه ها ...

مرد هستین دیگه🤔 

درحال سرودنِ عشق دست در دست دختر مردم گشت ارشاد بهتون گیر نده؟  

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

چون آقایون حتی دلتنگی های خانمها رو مخفی میکنند تا به موقع بیرون بیارن و چماق کنن بزن توی سر خانم بن ...

خوش به حال مردها . . .
دلشان که بگیرد؛
سیگار می کشند...
هر زمان هم که باشد ، بدون ترس ودلهره، به دلِ خیابان میزنند ...
حتی اگر شد ، وسایل دم دستشان را می شکنند ...!
اما ما زن ها چه؟؟
نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است
نه سیگار ، با طبع لطیفمان سازگار...
نه دلِ شکستن ظرف ها را داریم...!
ما زن ها ... دلمان که میگیرد؛
زورمان به موهایمان می رسد،
به ناخن هایمان می رسد،
به بغضمان میرسد...
ما زن ها... درمواقع دلتنگی، خیلی قوی که باشیم .. نهایتش ... گوشه ای مچاله می شویم ... و بی صدا می میریم....!

خوش به حال مردها . . . دلشان که بگیرد؛ سیگار می کشند... هر زمان هم که باشد ، بدون ترس ودلهره، به دلِ ...

داد بزن جیغ بکش فریاد بزن تنها راه اینه نه مچاله شدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من آقام پایه غر زدنامه.خیلی خوبه خداییش منو خیلی دوس داره .من انقد بدم اون انقد خوبه.فکرشو میکنم خیل ...

پشت هر زن خوشبخت...

مردیست که عاشقانه دوستش دارد، که روزهای تعطیل زودتر از بانویش بیدار میشود ، نان تازه میخرد و صبحانه را آماده میکند ، برای بیدار کردن همسرش پرده هارا کنار میزند و نور را به مهمانی چهره ی پر آرامشش میبرد ، موهایش را نوازش میکند و می بوسد....

ناهار را در کنارش درست میکند و مدام قربان صدقه ی مهربانی أش میرود ، بعد از شستن ظرف ها به گوشی همسرش که توی اتاق است پیامک میدهد "خانوم زیبایی که دلتان خرید میخواهد و هوس عکاسی کرده اید ، لطفأ لباس هایتان را پوشیده و برای رفتن آماده شوید "

وقتی همسرش می آید و با ذوق در آغوش میگیردش ، میخندد و دست توی دست میروند که خوشبختیشان را با آدم ها تقسیم کنند...

برای همسرش لباس های گلدار انتخاب میکند و توی اتاق پرو با چشمک میگوید "چقدر زیباتر شدی ، حالا گل های این پیراهن عطر زندگی گرفته اند " هردو عاشقانه به هم نگاه میکنند و با دستانی پر از عشق میروند پاتوق همیشگیشان شام میخورند و بعد می آیند خانه ، آرام و خوشبخت میخوابند و خواب های رنگی می بینند...

پشت هر زندگی عاشقانه ای...
مرد موفق و زن خوشبختیست که برای عاشق ماندن تلاش میکند!

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

مرد هستین دیگه🤔  درحال سرودنِ عشق دست در دست دختر مردم گشت ارشاد بهتون گیر نده؟    

📝 #گابریل_گارسیا_مارکز

دیروز زنی را دیدم که مرده بود
مثل ما نفس می کشید
راستی یک زن چطور می میرد
مرگش چگونه است؟
یا لبخند به لب ندارد
یا آرایش نمی کند
یا دست کسی را نمی فشارد
یا منتظر
آغوشی نیست
یا حرف عشق که می شود
پوزخند می زند
آری زن ها این گونه می میرند...

داد بزن جیغ بکش فریاد بزن تنها راه اینه نه مچاله شدن

زن  لوحي از شيشه است
که شفّاف بوده و باطنش را مي تواني ببيني.
اگر با مدارا او را لمس کني
درخشش افزون مي شود
و صورت خود را در آن مى بيني
اما اگر روزي آن را شکستي
جمع کردن شکسته هايش بر تو سخت مى شود
اگر احياناً جمعش کردي
که بچسباني بين شکسته هايش
فاصله مي افتد
و هر موقع دست به محل
شکستگي بکشي دستت زخمي ميشود.

"زن اينچنين است پس آن را نشکن"...

📝 #گابریل_گارسیا_مارکز دیروز زنی را دیدم که مرده بود مثل ما نفس می کشید راستی یک زن چطور می میرد م ...

انرژی منفی میدینا سر صب😂😂😂

من چرا ازاین زنا نیستم پس🤔

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

انرژی منفی میدینا سر صب😂😂😂 من چرا ازاین زنا نیستم پس🤔

شما حقتون اینه که گشت ارشاد بگیردتون و به خانوادتون اطلاع بدن تازهشم شب هم نگهتون داشته باشند تا فردا 

بعدشم فردا بگن ببخشید اشتباه شد

و شما رو بفرستند خونه