2777
2789
عنوان

وقتی خانمتون غر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 83 پست
شما حقتون اینه که گشت ارشاد بگیردتون و به خانوادتون اطلاع بدن تازهشم شب هم نگهتون داشته باشند تا فرد ...

خیلی هم ممنون

تنها زمانی که گشت بهم گیر داد پشت چراغ قرمز بود غرق در افکارم بودم و چشم تو چشم مامور داخل ماشین.که دستشو تکون داد گفت چیه؟؟؟؟؟هول شدم گفتم سلام😐😐😐

ماموره و راننده این شکلی شدن🙄

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

چون خداروشکربه اون مرحله نرسیدی هرشخصی یه جایی میشکنه وقتی میشکنه تمام ایناروتجربه میکنه

این متنا بسیار متنهای زیبا و پر محتوایی هست.اما من ی خورده باهاشون مشکل دارم.

مادرم همیشه الگویی خوبی برای من بوده.ازش یاد گرفتم خیلی چیزارو.رفتارش با زنای دنیا فرق داره.بلده چیکارکنه.تا حالا باور کن یک بارم نشنیدم غر بزنه شاید من خونه نباشم اینکارو کنه نمیدونم.بخاطر همین بدم از غرزدن میاد.بنده خدا آقا از صب بخاطر ی لقمه نون برای زن و بچش خسته از سرکار میاد خانومش تمام دق و دلیشو از خواهرشوهرو جاری و دخترخاله ی زن عموش که ۴تا النگو داره و زن همسایه که امروز رفتن مسافرت،همه رو ی جا همون لحظه سر آقا خالی میکنه.سیاست زنانه باید داشت

الان آقای مشاور دوتا متن راجع به آقایون بذارن و ازشون طرفداری کنن کل کامنتا میشه حالت تهاجمی.همه از دم مخالفت میکنن با متن ها.

گاهی باید نگرشمون و رفتارمون و افکارمون رو تغییر بدیم تا بتونیم درک درستی از اتفاقات اطراف داشته باشیم خوشگل خانوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خداروشکربه اون مرحله نرسیدی هرشخصی یه جایی میشکنه وقتی میشکنه تمام ایناروتجربه میکنه

مشکل ما زنها از جایی شروع شد که شروع کردیم به نقش قربانی بازی کردن و ما رو گول زدن با اینکه زن لوح زیباست زن بلور شکننده است تا وقتی بلوری باید هر لحظه منتظر باشی حتی یه بچه به هوای شکار گنجشک شما رو خرد کنه سنگ باش ظریف باش اما مثل الماس باش قوی اما زیبا محکم اما گرانبها

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

این متنا بسیار متنهای زیبا و پر محتوایی هست.اما من ی خورده باهاشون مشکل دارم. مادرم همیشه الگویی خو ...

باهاتون موافقم پست بعدی من رو بخونید زن باید تغییر کنه از قالبی که سالها عمدا براش ساختن بیرون بیاد تا رشد کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

باهاتون موافقم پست بعدی من رو بخونید زن باید تغییر کنه از قالبی که سالها عمدا براش ساختن بیرون بیاد ...

راستش دیروز ی خانومی بهم توهین کرد تو سایت.

موضوع تاپیکش این بود:وقتی منو شوهرم با هم قهر هستیم من اشتهام کور میشه اصلا به خودم توجه نمیکنم اما اون فقط به خودش میرسه و میخوره صب تا شب

در جوابش پرسیدم یعنی چون با هم قهر هستین نباید لب به چیزی بزنه و باید ماتم بگیره؟گفت وقتی من اینجوری ام اونم باید همینطور باشه.گفتم استدلاله نادرستی داری.گفت تو طرفدار آقایونی.گفتم ببخش که از رفتار بچگانت دفاع نکردم!!

اما همچنان ذهنم درگیر اون خانومه.یعنی زندگیش چطور میگذره؟؟؟؟؟؟

لبخند رو لبم اومد😁👌

زن بودن
ترجمه ی کلمه ی تمام "ظرافت های دنیاست"
مردان این ظرافت را گاهی درک نمیکنند
و زن ظرافتش میشکند
مرد اسم این ظرافت را "احساس بی جا" میگذارد
و زن اسمش را "عشق" میگذارد
چه عشق ها که بخاطر نادانی مردان شکسته شد...

تو خاصی لامصب😂

ریحانه جان تاپیک مناسبی برای گفتگوهای جالب روزمرمون نیست😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بهتره ی جای دیگه رو انتخاب کنی گلم خخخخ

راستش دیروز ی خانومی بهم توهین کرد تو سایت. موضوع تاپیکش این بود:وقتی منو شوهرم با هم قهر هستیم من ...

سخت خشک و بی روح و مطمئنا کم کم عشق کم رنگ میشه