2777
2789
عنوان

وقتی خانمتون غر میزنه

1197 بازدید | 83 پست

🔖وقتی خانومتون غر میزنه،همه نارضایتی هاش پشت همون غر زدناشه

❌ نگو بس کن دیگه خسته ام کردی

❌ نگو تو دیوانه ای

❌ نگو خسته نشدی؟بسه دیگه!!

🔖وقتی یک زن،مشکلاتشو میگه ولی تو اهمیتی نمیدی،به مرور نا امید میشه،وقتی نیازهاش ارضا نشه؛رمقی برای شادی برات نداره

وقتی تو رابطه کم داره ،رفعش کن!

یه زن،ذره ذره تموم میشه،نگاه نکن اگه بعد دعوا بازم میخنده و ادامه میده.اون هر دفعه یه تیکه شو جا میزاره

همین الان به همه شکایتهاش فکر کن !

ببین واقعا شاید راست میگه...

🍃

⚜🏷گاهی اوقات زن یا شوهر خواسته و نیاز خودش را مطرح نمی‌کند و به همسرش نمی‌گوید که چه رفتارها و گفتارها و عکس‌العمل‌هایی ناراحتش می‌کند. همسر او هم متقابلاً چون نمی‌داند که این رفتار یا گفتار موجب ناراحتی و آزردگی خانم یا آقا می‌شود، آن را مکرراً انجام می‌دهد. فرد مقابل هم که شدیداً از دست او عصبانی است، در ذهنِ خود رأی صادر می‌کند و برچسب بی‌توجهی یا بی‌عاطفه‌ بودن به او می‌زند و احساس فداکاری نیز می‌کند؛

هه عمرا

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ههعی کیه که این چیزارو بفهمه چه برسه به انجام دادنش

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

دست نزاررو دلم😭😭😭😭

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
دست نزاررو دلم😭😭😭😭

💌گاهی اشتباهی که ما در رابطه با همسرمون میکنیم اینه که با حرف هامون یه جوری احساس بی لیاقتی و کوچیک بودن و حقارت بهش میدیم! مثلا چطور؟
مثلا وقتی یه کاری میکنه یا یه چیزی میگه برمیگردیم میگیم:
🔹🔸یکم منطقی فک کن!
اخه چرا انقد بی فکر و ساده ای؟
🔸🔹چرا میذاری انقدر راحت گولت بزنن؟؟؟
چقدر بچه گانه فکر میکنی!!!
وقتی اینجوری میگیم دو تا عکس العمل ممکنه ببینیم!

یا شوهرمون برای اثبات خودش لجبازی رو در پیش میگیره و تازه اول ماجراست!
یا اینکه شوهرمون از ما دور میشه و برای اینکه سرزنش نبینه و نشنوه ترجیح میده یکم مخفیانه تر اقدام کنه
شرح کارها و حرف هاش رو دیگه به ما نمیگه!اون وقت نباید شکایت کنیم که چرا شوهرم کم حرفه و فلان و بیساره
🔰
مواظب زندگیت باش خانووووم

با غر نزدن هم میشه مشگلاتو گفت 😒

نيمى از رابطه هارا ميتوان نجات داد.

💌تنها كافيست  هر دو بدانند..

هم ديگر را همان طور كه هستند دوست بدارند..
نه ان طور كه ميخواهند!

هم ديگر را تغيير ندهيد.
اين راز يك رابطه ى عاشقانه است

زن ها فریب کارترینند
همه چیزشان را پنهان می کنند
تنهایی را
دلتنگی را
گریه ها را
دوست داشتن را
زن ها قویترینند
هنگام شکستن صدایشان در نمی آید
درد که دارند به خود نمیپیچند
نهایت تسکین درد یک زن
گریه های یواشکی ست...

زن ها فریب کارترینند همه چیزشان را پنهان می کنند تنهایی را دلتنگی را گریه ها را دوست داشتن را زن ها ...

سلام جناب.صبح بخیر

اینا مال زنای قدیم بودا😁

زنای الان انقد جیغ و هوار میکنن کل ساختمون متوجه درگیری بینشون میشه😂😂😂😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن