2777
2789
عنوان

چگونه باردارشم?

555 بازدید | 58 پست

سلام توروخدا کمکم کنید شوهرم اسپرمش ضعیفه خودمم یه ذره ضعیفم دکترگفته تا شوهرت خوب نشه برا خودت چیزی تجویزنمیکنم،هرکاری میکنم شوهرم دیگه دکترنمیره واقعا خسته ام نمیدونم چکارکنم چه چیزهای براش خوبه بهش بدم بخوره?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سرچ کن خیلی چیز ها هست منم به این مشگل رو دارم به شوهرم گفتم اونم میخوره دیگه نمیدونم تعصیر کرده یا نه ؟

چند وقته اقدام میکنین ک باردار نمیشین ؟

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

برو عطاری بگو، 

جوشونده اینا میدن برای مرد.

برای خودتم شاید رحمت سرده.

رحم سرد ربطی به طبع نداره.

مثلا من طبعم سرد و سوداس ولی رحمم گرم .

براتون بادکش هم میزارن. 

خیلی زود جواب میده

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
عزیزم سرچ کن خیلی چیز ها هست منم به این مشگل رو دارم به شوهرم گفتم اونم میخوره دیگه نمیدونم تعصیر کر ...

بيشترين تأثير رو  ويتامين E داره 

براي هر دو نفر 

فقط دز  مناسب رو از داروخانه بپرسين 

آيه ٣١ سوره رعد يادتون نره☘️🌺☘️💖

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

هیچ کار خاصی نمیخواد بکنی فقط تمام سردیجات رو از زندگیت به طور حتما قطع کن هزار چیزی که خواستی بخوری سردی و گرمیشو نمیدونستی تو اینترنت سرچ کن

فقط گرمیجات بخور تو تمام غذاهاتم دارچین و زنجبیل بریز 

یه خورده رعایت کردنشه سخته ولی می ارزه 

اگه کامل رعایت کنی و یک روز به در میان هم حتما رابطه داشته باشی

قطع به یقین ماه دیگه بارداری بهت قول میدم

هیچ کار خاصی نمیخواد بکنی فقط تمام سردیجات رو از زندگیت به طور حتما قطع کن هزار چیزی که خواستی بخوری ...

خیلی سخته،بدترازاون اینکه شوهرم داخل فست فودی کارمیکنه تاجایی که میتونم نمیذارم بخوره..توروخدا برام دعاکنید

بيشترين تأثير رو  ويتامين E داره  براي هر دو نفر  فقط دز  مناسب رو از داروخانه ...

سوره رعد و چی کار کنم ؟

من ک سرچ کردم همه‌چیز نوشته بود انواع ویتامین و.....

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
خیلی سخته،بدترازاون اینکه شوهرم داخل فست فودی کارمیکنه تاجایی که میتونم نمیذارم بخوره..توروخدا برام ...

عزیز دلم به خدا به دعا کردن نیست تب شما و همسرتون به شدت سرد شده شما باید تبتون رو برگردونید 

حداقل روزی دو یا سه بار چایی نبات بهش بده

خدا که نمیتونه تب شما رو گرم کنه تمام سعیتو بکن

عزیز دلم به خدا به دعا کردن نیست تب شما و همسرتون به شدت سرد شده شما باید تبتون رو برگردونید  ...

نزدیک یک ماهی میشه دارم تلاش خودمومیکنم..هرچیزی که براش درست میکنم باید باهزار التماس بخوره کلابدغذاست.