2777
2789
عنوان

جنگ بر سر پتو

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست
ایکاش فقط پتو بود نمیدونم لگد بندازم که از تخت نیوفتم یا دست بندازم پتو بگیرم 

ما اصلا رو تخت نمیخوابیم،یکی داشتیم فروختیم بس ک بلا استفاده موند،حالا رفتیم مسافرت دوتا تخت یه نفره بهمون دادن من بچه شش ماهه رو گذاشتم سمت دیوار خودم کنارش خوابیدم آقا چشمتون روز بد نبینه،وسط خواب اومدم قلت بخورم شترق افتادم پایین 😂😂😂😂 حالا تا بخودم بیام ببینم چیشده،دیدم شوهرم سرشو از تخت آورده بیرون ببینه صدا چی بود منو میبینه نقش زمین شدم،،،،، از خنده روده بر شد شترق اونم افتاد پایین 😂😂😂😂😂😂

ولی خدایی تختاشون استاندارد نبودن خیلی باریک بودن

اهااا مشکل موهم داریم توی خواب  موهام بلنده همش چون به سمت من تمایل داره موهامو میکشه توی خواب ...

😂😂😂😂😂 خدایی با بچه دو ساله فرق ندارن این مردا

من یکی از دعاهام اینه ک بد خواب باشه بخدا 

آخه آروم میخوابه و منو هم له میکنه و تاکید میکنه تکون نخور خستمه

بخدا نفسم بند میاد،تا میام یکم تنفس کنم،یکم تغییر حالت بدم  سریع بیدار میشه

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عین ما😂من خودم سرماییم شوهرم گرماییه تاصب هی پتو میندازم روش هی پرت میکنه اونور میگه خفمون کر ...

کوتاه بیا دیگ 😂😂😂😂

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
فك كردم پسرته ميگي با گريه ميره سركار😂

بخدا میشینه رو تخت صدام میکنه ساعت ۵ و نیم با حالت ناله میگه من نرم سر کار 😂😂😂😂😂شغلشو بگم چیه که پشمات میریزه با این اخلاقاش 😂😂😂😂😂

مام این مشکلولو داریم در حدی پیش رفته بودم من شوهرمو از رو تخت مینداختم پایین 🤣🤣یبار اینقد هولش دا ...

بخدا میوفتم تا چشام گرم میشه و موفق میشم پتو رو از زیرش در بیارم و بدنم اروم میگیره یهو شتلق افتادم پایین 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 خدایی با بچه دو ساله فرق ندارن این مردا من یکی از دعاهام اینه ک بد خواب باشه بخدا  ...

دقیقن منو بغل میکنه تا خوابش ببره بعد من نباید تکون بخورم که اقاااا بخوابه 😐 بعد یکم وول بخورم شاکیه که من خستم وول نخور میخام بخوابم 😣😣😣😣😣

بخدا میوفتم تا چشام گرم میشه و موفق میشم پتو رو از زیرش در بیارم و بدنم اروم میگیره یهو شتلق افتادم ...

😂😂

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من تازه مشكل مو هم دارم بعضي شبا موهام گير ميكنه زير دستاش منم صدا جيغم بلند ميشه  بعد بيدار م ...

میگم منم دیگه 

موهام بلنده 

با دست میخاد بکشه بکنه بندازه دور 😐😐😐😐 

بعد شاکیم میشه چرا موهات اینجورین میان سمت من 

نمیگه که من چرا اینجوریم توی منطقه تو میخابمااااا

دقیقن منو بغل میکنه تا خوابش ببره بعد من نباید تکون بخورم که اقاااا بخوابه 😐 بعد یکم وول بخورم شاکی ...

وای متنفرم از این اخلاقشون

ینی درک ندارن تفاوت جثه رو ببینن

من واقعا حس خفگی بهم دس میده 

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
وای متنفرم از این اخلاقشون ینی درک ندارن تفاوت جثه رو ببینن من واقعا حس خفگی بهم دس میده 

😂😂😂😂 

منم تا جایی ک بتونم وول میخورم که ولم کنه 😂😂😂😂😂😂