2777
2789
عنوان

جنگ بر سر پتو

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست

ولي من يع چيزيم فهميذم اين ك وقتي خوابه ميشه ازش كار كشيد متوجه نميشه صداش كنم برو اب بيار بدون حرف ميره مياره صبحم يادش نمياد از اين ب بعد ميخوام صداش كنم بره جارو بزنه خونه رو😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خندم میگیره دست خودم نیس 

دوتا پتو بزار

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
شوهرمنم اینجوریه پتو دو نفره کمشه بعضی ها میخوابن کلا کات میکنن با این دنیا 😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

عین من 😂 مامانم میگه ی جوری میخابی هی فک میکنم دیگه برنمیگردی میخام بیدارت کنم ببینم زنده ای 😂

من برعكس شماهم 

همه از دست شوهراشون مينالن ولي من شوهرم از دست من ميناله 

اونروز بيدار شده ميكه سحر تو رو خدا فردا يه پتو ديگه برام بيار تا خوده صبح لرزيدم من كركر خندم گرفت ميكه نخند برو گريه كن😂😂😂

حالا ما برعکسیم شوهرم پتو نمیکشه روش ولی من تا خود صبح بزووور ساندویچش میکنم که یوقت سرما نخوره🤣

دقیقا عین ما😂من خودم سرماییم شوهرم گرماییه تاصب هی پتو میندازم روش هی پرت میکنه اونور میگه خفمون کردی بابا خودمون ک سردمون میشه فک میکنیم اونام سردشونه🤣

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙
كي شوهرت؟!

اره دیگ 

شوهرمه احترامش واجب 

هرکس دیگ ای بود توی ۶ ماه هر شب این حرکتو میزد ک جان به جان تفرین تسلیم میکرد توسط خودم 

حیف ک سایه بالاسر 😂😂😂😂😂

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
دقیقا عین ما😂من خودم سرماییم شوهرم گرماییه تاصب هی پتو میندازم روش هی پرت میکنه اونور میگه خفمون کر ...

اره منم سردم میشه فک میکنم اونم سردشه همچین پتو پیچش میکنم عین بچه قنداقیا میشه😂

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
نمیشه چشمش توی خواب به هرچیه ک من میندازم  متکا هم هرچی بزارم صبح می بینم انداخته اونور تخت یا ...

دیگه راهکاری بود که به ذهنم اومد ، امیدوارم پیروز این مناقشه منطقه ای شما باشین 😀

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خخخخخ😂😂😂😂 خوبه ک  من دچار نفس تنگی میشم،آخه وزن شونصد کیلویی خودش کمه،پتو هم میکشه رو سرم& ...

اهااا مشکل موهم داریم توی خواب 

موهام بلنده همش چون به سمت من تمایل داره موهامو میکشه توی خواب که بندازه دور 😂😂😂😂

مام این مشکلولو داریم در حدی پیش رفته بودم من شوهرمو از رو تخت مینداختم پایین 🤣🤣یبار اینقد هولش داده بودم بنده خدا تو خواب افتاد زمین منم بیدار شدم از صدا افتادنش رفتم عقب تر خودمو زدم به خواب نفهمه من بودم عاملش داشتم میمردم از خنده ولی جلو خودمو گرفتم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ولي من يع چيزيم فهميذم اين ك وقتي خوابه ميشه ازش كار كشيد متوجه نميشه صداش كنم برو اب بيار بدون حرف ...

اره دقیقن 

یبار بیدارش کردم پاشه زنبور بکشه 

هزار بار اب 

قول خواسته هامم میگیرم 😂😂😂😂

اهااا مشکل موهم داریم توی خواب  موهام بلنده همش چون به سمت من تمایل داره موهامو میکشه توی خواب ...

😂😂

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج