2777
2789
عنوان

لطفا اگ میتونید کمکم کنید

409 بازدید | 101 پست

راستش من ادم اجتماعی هستم خیلی بیرون رفتم یه مدت شاغل بودم امااین اتفاقی که الان برام افتاده تاالان نیوفتاده بود واسم.من بایه اقایی 2ساله دوستم خانواده هامون درجریانن وموافق هستن رابطمون خیلی قوی بود خیلی حس خوبی بینمون بود.امامتاسفانه من توی دانشکدمون یه اقایی رو دیدم چندروز پیش که خیلی شبیه عشقِ من بود حالت صورتش چشماش حرکاتش

نمیدونم چرا یکم دقیق شدم روی رفتاراش چون یادِ نامزدخودم میوفتادم اما به خودم اومدم ودیدم دارم علاقمندمیشم بهش

من نمیخام این اتفاق بیوفته چون کسی که الان باهاشم خیلی دوستم داره خیلی رابطه خوبی داشتیم پسرخوبیه خانوادم کلی قبولش داشتن

حس عذاب وجدان واینکه بااین فکرا دارم خیانت میکنم بهش داره دیونم میکنه دلم میخادگریه کنم

اما احساساتم دست خودم نیس

من میخام جلوی این اتفاقد بگیرم.ببخشید طولانی شد ممنون میشم کمکم کنید ومسخرم نکنید چون حاله روحیم مناسب نیست.من قبلاعضونی نی سایت بودم مجدد اومدم که کسی نشناسه منو😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ترم مرخصی بگیر همشم سعی کن با دوس پسر خودت وقت بگذرونی

نمیتونم مرخصی بگیرم .واسه همین دارم اذیت میشم دوست پسرخودمم یه شهردیگ دانشجوعه سه روز درهفته اونجاست.من انقدرادم بیجنبه ای نبودم😞

سعی کن رابطه ات رو با نامزدت قوی تر کنی هرکسی فرصت آشنایی با آدم مناسب و هم شان خودش رو نداره اون ه ...

قربونت برم.من اصلااینجوری نبودم حتی متوجه نشده بودم که دارم بهش علاقه پیدامیکنم من صرفا بخاطراینکه همه حرکاتش مثل نامزدمن بود توجهم جلب شد اما دوروزه وقتی میرم دانشکده به رابطش بابقیه دخترا حسادت میکنم یا دوست دارم ببینمش درصورتی که این مسائل نباید به من ربطی داشته باشه .فکرشم عذابم میده😔

قربونت برم.من اصلااینجوری نبودم حتی متوجه نشده بودم که دارم بهش علاقه پیدامیکنم من صرفا بخاطراینکه ه ...

من درکت میکنم اتفاقاتی برامون میفته که اگر کس دیگه ای برامون تعریف میکرد قضاتش میکردیم

من کاملا میفهمم چی میگی

اما در نهایت عقل چیز دیگه ای میگه 

عقل میگه هی به خودت بیا ...

من درکت میکنم اتفاقاتی برامون میفته که اگر کس دیگه ای برامون تعریف میکرد قضاتش میکردیم من کاملا میف ...

دقیقا عزیزم

چیزی که فکرشم نمیکردم پیش بیادبرام

یافکرمیکردم کسی که خیانت میکنه ادم بدیه

اما الان دیدم خیلی راحت ممکنه پیش بیاد واسه هرکسی

بایدبتونی کنترل کنی خودتو😞

خب برو یه چند وقت بهش سربزن. چرا نمیری پیشش؟

توفکرم که برم پیشش شاید ازاین اتفاقات دوربشم.اماهمش به این فک میکنم نکنه دیگ رابطم مثل قبل نشه؟شاید باورت نشه به قدری ذهنمو درگیرکرده که اصلابیشتروقتا سرکلاس چیزی نمیفهمم یابه این اقا فک میکنم یابه اینکه تهش چی میشه ارامشمو به کل گرفته