2777
2789
عنوان

لطفا اگ میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 101 پست
توفکرم که برم پیشش شاید ازاین اتفاقات دوربشم.اماهمش به این فک میکنم نکنه دیگ رابطم مثل قبل نشه؟شاید ...

بنظر من شما چون از عشقت دوری و میخوایی یه همصحبت داشته باشی و عشقت پیشت نیست به اون آقا فکر میکنی......

یه چند وقت بری پیش عشقت همه چی حل میشه و مثل سابق میشه عزیزم.....

چند سالته گلم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما هینطوره عزیزم..... بهتره بری پیشش.... خیلی کوچولویی عزیزم       عقد کردین؟؟

ایشالاعزیزم مرسی که گوش دادی به حرفام حالم واقعا بهترشد❤ن عزیزم عقد نکردیم ازبچگی یه حسایی نسبت به هم داشتیم فامیل دوربودیم .دوسال پیش پیشنهاد داد و باخانوادم صحبت کرد خانواده خودشم موافق بودن.قرارشد باهم درارتباط باشیم تاوقتی که درس جفتمون تموم بشه.اتفاقا امروز داشتم به این فکرمیکردم که نکنه چون زود واربطه شدم الان اینجوری شده اما اون موقع واقعا علاقه داشتم 

عزیزدلم یه سری اتفاقات ناخواسته برای آدم پیش میاد اصلاً عذاب وجدان نداشته باش چون خودت دخیل نیستی توی این عواطف و احساسات...این یه حس زودگذره و خیلی راحت میتونی باهاش مقابله کنی فقط ب نامزد فعلی خودت فکر کن و هر کاری میخوای بکنی اول ایشون رو تصور کن؛بیشتر بهش زنگ بزن و تمام فکرت رو روی نامزدت متمرکز کن

حتماااا همه چی مثل اول میشه❤❤

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕

ی کار دیگه هم میتونی بکنی اونم این هستش که اون آدمی رو که داره علاقه مندت میکنه توی ذهنت بُکُشی!توی ذهنت ازش تصویر بدی بساز ؛توی دهنت باهاش بجنگ!اونقدر بجنگ که از چشمت بیفته

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
عزیزدلم یه سری اتفاقات ناخواسته برای آدم پیش میاد اصلاً عذاب وجدان نداشته باش چون خودت دخیل نیستی تو ...

مرسی عزیزدلمم💗دقیقا اصلادست خودم نبود این بیشتر اذیتم میکرد که دست من نیست.....امیدوارم خیلی زود حالم مثل سابق بشه😘