2777
2789
عنوان

هديه ى جاريم براى من! +عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 77 پست
بياين بگين،اگه مثه اين مدل مانتو بدوزم  زشت ميشه؟ حالا ك پارچش رو دارم:)

تونیک تو خونه ای بدوز ولی شیک بدوز ک جلو مهمونم بپوشی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پارچه اش که خیلی خوشگله عالیه لاهاش پیراهن عروسکی بدوز خیلی ناز حیف که جاریت باسلیقه اس خودت بی سلیقه که ب این پارچه می گی زشت

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
وای یادش بخیر شیش هفت سال پیش خیلیییییییی مد بود این پارچه ها مخصوصا روسریش ... مدل مانتورو عوض کن

رفتي دانشگاه با خودت جامدادي بردي؟    

كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
والا ديگه اين بهترينش بود بقيه اش يه جوري بوداا

ب چ مناسبت هدیه داده این پارچه رو ؟

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹

وااای من عاشق توپ توپیم

پیرهن بدوز آستین سه رب تا رو زانو 😍

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@