2777
2789
عنوان

میشه بیاین تروخدا

233 بازدید | 16 پست

شوهرم میخواد ماشینشو بفروشه 

داداشم گفته من میخوامش 

رفته بانک قراره فردا مدارک ببرن تا اخر هفته وام بگیرن 

از اون طرف یه مشتری زنگ زده ۵ تومن بیشتر 

شوهرمم گفته بهش بیا فردا صبح ماشینو ببین 

تو توضیحاتش به من گفت اینکارو کردم که اگه صددرصد اون طرف خواستش زنگ بزنم داداشت ببینم اگه واقعا میخواد نفروشم به اون یارو!!!خیلی ناراحتم بنظرتون حق با کیه بدجور داغ کردم 

خدایا شکرت 

اگه به داداشت قول داده به نظرم نامردیه که بخواد بزنه زیر حرفش

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جات بودم یه کاری میکردم این معامله نشه کلا هر وقت به آشنا یه چیز بدی اگه صدسال بعدم خودش یه عیبی پیدا کنه میگه دست فلانی خوب نبود و جنس بنجل بهم انداخت

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
به نظرم تو این زمونه پنج تومن هم پنج تومنه ها حالا درسته داداشته.اگه واداششم بود اینجوری ناراحت میش ...

حتما تو دلم میگفتم که چقدر بی معرفته و قرار گذاشتن و نباید زیرش میزد اما قطعا به روی داداشم نمیاوردم اما با همسرم راحتم و بهش گفتم که چقدر اشتباه کردی☹️

خدایا شکرت 
کار درستی کرده میخواد مطمعن بشه اون یارو میخواد که بعد ناراحت نباشه.5 تومنم خیلیه عزیزم خودت به دادا ...

اخه اینجوری داداشم چه فرقی با غریبه داره 

اول بهش قیمتو پایینتر داد حالا تا یکی اومد همه چیو یادش رف 😞

خدایا شکرت 
حتما تو دلم میگفتم که چقدر بی معرفته و قرار گذاشتن و نباید زیرش میزد اما قطعا به روی داداشم نمیاوردم ...

با غریبه معامله بهتره.حرفی هم توش در نمیاد

حالا ما دلسوزه خانواده ایم ....اما رچی خوبه قسمت بشه انشالله

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.