2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه

562 بازدید | 42 پست

مادرشوهرم میگه چاقی ب ا س ن و پهلوی بارداری برای ادم میمیونه و دیگه اب نمیشه؟

درسته خانما؟

بعد چون از کمر تا ب ا س ن چاق شدم همه میگن نینی دختره.

این هفته وارد هفته ی ۱۴ شدم.

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو خوب بمونه ب مادر شدن می ارزه! من ک راضیم! 

چرا به حرفاهشون بها میدید! 

چاق چاق شدی هم بگو همیشه دوست داشتم چاق بشم! شوهرمم دوست داره اصلا عکس العمل منفی نده! 

والا انگار خیلی خوشتیپ بودی حسودی میکردن منتظر بودن براثر زایمان چاق بشی دلشون خنک بشه! 😐

خیلی غمگینم.همیشه اندامم عالی بوده. الان حتی شمم معلوم نیستا ولی از نواحی مذکور چاقم😓

به این حرفا گوش نده . من خودم بعد از زایمانم برگشتم دقیقا به وزن قبلی خودم الانم که یک سالو نیمه یه کیلوام اضافه نشدم . این چیزا همش بستگی به ژنتیک بدنت داره به حرف این و اون نیس که عزیزم 

بگو خوب بمونه ب مادر شدن می ارزه! من ک راضیم!  چرا به حرفاهشون بها میدید!  چاق چاق شدی ه ...

دیگه نمیخواستم اینو بگم که موج منفی ندم. دقیقا همینطوره. وقتی رفتیم خواسگاری جاریم. مادرشوهرم گفت دخترم گفته خداروووو شکر این یکی چاقه، دق کردیم انق فلانی رو خوش اندام دیدیم😐

چرنده بستگی ب خودت داری اگه همش بخوری وبهونه شیردادن خصوصا چون بعدزایمان بی خوابی زیادداری بخاطر بچه ناخاسته بدن طلب خوراک شیرین میکنه بخاطر جبران انرژی پهلو زیادمیشه . ولی من که الان بچم۸ماهشه پلو ک هیچ شکمم تخت صاف صاف وزنمم از قبل بارداریم کمتره .۴۰روزگی بچم وزنم ب دوران قبل بارداری رسید ۶ماهگیشم ۵کیلوکمتر الانم ۶۰کیلوم شلوارای قبل باردایم کلا بزرگن برام یعنی کمروباسن کوچکتر از قبل

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
به این حرفا گوش نده . من خودم بعد از زایمانم برگشتم دقیقا به وزن قبلی خودم الانم که یک سالو نیمه یه ...

مررررسی عزیطم. سلامت باشی همیشه🙏

هیچ کاری نشد نداره ۱۰۰ کیلوهم بشی بازم با تلاش و اراده میتونی کم کنی

من بچم دختره هفته ۱۴ داشتم از ویار میمردم ۵ کیلو کم کرده بودم الانم فقط شکمم قلنبه شده اگه نواحی مذکور یه ذره چاق میشد خوشحال تر هم میشدم😉