الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازمایش کردن مردها اکثر موارد توش رد میشن خوب اولش از کنجکاوی بعد هیجان ممکنه وارد رابطه دیگه ایی بشن که شما براش زمینشو چیدی یه دوستی داشتم شوهرش بلد نبود دوست دختر بگیره به عنرش این خانم برای تست دوستشو فرستاد وسط با چت و قرار این اقا هم بدبخت دختر ندیدیه جوگیر شده بود که چی شده دختری به من پیام داده و فلان اخرش به زنش گفت تو منو انگولک کردی من سگم نگام نمیکرد خودمم عرضه نداشتم برم درخواست دوستی بدم 😁😁😂🤣🤣
من فقط میدونم شوهرم خیلی مقیده و چارچوب داره واسه زندگی کردن و به بدنش و خودش خیلی احترام میذاره.خیالم راحته.کلا خود مردا میگن ما رو امتحان نکنید چون گول میخوریم😁
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم