2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم‌‌‌‌....!

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 49 پست
سنشم ۱۱سال ازم بزرگتره...مسافرت و گردش نمیبره ... من جوونم دوست دارم تفریح کنم و اهل حساب کتابم اما ...

خودت داری میگی اهل حساب کتابی ! خب خودت بد عادتش دادی دیگه،قدرتو نمیدونه هیچ تازه پا به پات تو خرج نکردن رقابت میکنه

همین ک میبردت کوه خودش خیلیه شامم ک میده ببخشیدا ولی پرتوقعی

پرتوقعم ؟ اون خودش ب میل خودش کارمیکنه بعد ب اسم من تموم میکنه و منت میزاره ... این خیلی گرون تموم میشه برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منت گذاشتم یا اون؟؟

ننیدونم

شما گفتی ناهارم خودت میبری

اونم اینجوری جواب داده

خسیس بودن فرق داره با قناعت و اقتصادی بودن

خسیس داره ولی خرج نمیکنه

شما کدوم حالتید و ننیدونن

یعنی فکر میکنی به خاطر اختلاف سنی بالاست؟ درکت نمیکنه؟

نه من و همسرم همسنیم این چیزها ربطی به سن نداره شخصیته بعدم از ۱۵سال پیش که جکان بودیم و ازدواج کردیم اینجو  بود الانم که میانساله اینجوره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خودت داری میگی اهل حساب کتابی ! خب خودت بد عادتش دادی دیگه،قدرتو نمیدونه هیچ تازه پا به پات تو خرج ن ...

یعنی میگید دیگه قناعت نکنم.؟  هم بهم فشارمیاد هم قدر نمیدونه و خسیس شده...

مگ چکار کرده؟ کوه برده شامم خریده نمیدونم کجای داستان مشکل داره

شخصیتش که ظاهرا اهل گشت و گذاره ولی بهت سختی میده نه خواسته ی کسی غیر هز خودش مهمه برلش نه گذشت داره و خست اخلاق بسیار بدیه اینجوریها از بیرون همه چیزشون اوکی هست ولی کنارشون نه شادی نه لذت میبری چون بهت توجه ندارن  و حرف حرف خودشونه

یعنی میگید دیگه قناعت نکنم.؟  هم بهم فشارمیاد هم قدر نمیدونه و خسیس شده...

نه اینکه کلا قناعت نکنی،ولی یجاهایی بذار برات خرج کنه ،مثلا اگه یجا گفت بریم اینجا غذا بخوریم تو نگو نه گرونه بذار خودم غذا درست میکنم و ...

مرحله خوش گذرونی اون گذشته ....الان می خواد جمع کنه و زندگی درست کنه....خوبه الان بریز بپاش بکنه بعد نتونه خرج عروسی بده؟؟یا از پس خرجای بزرکتر بر بیاد؟ اگر واقعا یه خوش گذرونی لاکچری تر می خواستی باید حقوق طرف میدیدی و بعد اره میگفتی..

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
درکت میکنم. ولی ناراحت نباش ی چیزی گفته خودت میگی برگشتنی شام میخریده. بازم خوبه قدرشو بدون الان گرو ...

ببین هم حواسم ب جیبش هست هم اون اخرسر منت میزاره.... اخه این یعنی چی...  هم جلو خودمو بگیرم نخرم هم اون منت بزاره ک هوس ساندویچ کرده و خریده ب اسم من

چطوریه همسرشما ؟

دقیقا مثل همین که تو تاپبکت گفتی بارها برای من اتفاق افتاده بارها جایی برده گشنه برگردونده و .....  بخصوص به بچه هام هم سختی میده و به خواسته هاسون توجهی نداره 

تازه خودم هم درامد دارم 

دقیقا مثل همین که تو تاپبکت گفتی بارها برای من اتفاق افتاده بارها جایی برده گشنه برگردونده و ..... ت ...

همسر من خیلی شکمو هست...من نیستم . اگ چیزیم بخره منتشو سر من میزاره

ببین هم حواسم ب جیبش هست هم اون اخرسر منت میزاره.... اخه این یعنی چی...  هم جلو خودمو بگیرم نخر ...

میدونم چی میگی. بگو عزیزم منم هوس چیز دیگه مثلا پیتزا کرده بودم اون وقت میفهمه ساندویچ و ب خاطر خودش خریده. بازم شوهرت خوبه کوه میبره واسه ما ک چسبیده ب کار

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
همسر من خیلی شکمو هست...من نیستم . اگ چیزیم بخره منتشو سر من میزاره

نه سوهر من منت نمیزاره اولا که تا جایی که بشه نمیخره و تحت تاثیر ما نیست بعدم اگر خرید غر میزنه و غر 

قربون منت

میدونم چی میگی. بگو عزیزم منم هوس چیز دیگه مثلا پیتزا کرده بودم اون وقت میفهمه ساندویچ و ب خاطر خودش ...

خب اتفاقا من میگم‌مردب که بکار میچسبه دنبال رفاه خانوادشه همسر من همش دنبال تفریح و گشت و گذاره برا جبدان هم میگه نه شما بخورید نه خرج کنید که کم‌نیاریم 

فکر کردی کوه بردن خیلی هنره ؟والله اگر هنر باشه هنر اینه بفکر خانوادت باشی و برای رفاهشون تلاش کنی