کسایی ک درکتاب باز میکنن ـ دعا نویسا . من ک اون لحظه کسی بهم نگف اینکارو کنم نبستم بعد ک افتادم تو خونریزی بستم فایده نداش ـ اره خیلیا میبندن و اعتقاد دارن
هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر.... در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
فداتشم عزیزم خوبم خداروشکر فکر کنم عفونت ادراری دارم فردا میرم دکتر ان شاءالله چیزی نباشه و قلبش برا ...
میزنه عزیزم جوجوی خاله 😍😍
اب باید زیاد بخوری
ماست پروبیوتیک هم بخر ....حتما بخور
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
استرسو از خودت دور کن ـ من بعد ی هفته افتادم تو خونریزی بعدشم ک چن هفته گذشت و من فقط استراحت . اخرش خونریزیم خیلی شد رفتم گف قلب بچه دوهفته پیش ایست کرده دوراز جونه همه نی نیا ـ ینی ی هفته بعد خونریزی ـ نترس ـ من ترسم وحشتناک تر از اینا بود
هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر.... در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
وای نگو بهش میترسه😭😭 عزیزم منم چند بار ترسیدم چیزی نیست یکم دراز بکش آروم باش چیز شیرین بخور
گفتم ک مواظب خودش باشه ـ و اینکه ترس ایشون پیش ترس من هیچه
😍 ان شاءالله قسمت خودت عزیزم اب ؟ باید بخورم ولی زیتد نمیخورم که ماست چیه؟
بری فروشگاه ماستی که سبز هست درش و کاغذ روش .....خودت میبینی میفهمی ...
ضد عفونت هست خیلی مفیده برای اندام خانمها
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...