2777
2789
کلن اگه روشهایی که اسلام گفته رو رعایت میکردیم هیچ وقت دچارمشکلات الان نمیشدیم. مثلن ایستاده آب خور ...

درسته،،ولی خارجیا ک اکثرا موفقن با روسری میرن دستشویی؟؟😐😐😐

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
نه  مادرم ب زور میداد بهم مینداختن دور دوست نداشتم چووو بیافته دنبالم،،ولی دوستم افسرده شدقرص خ ...

برا تپش قلب دکتر بهم پروپرانولول داد...استفاده کردم تپش قلبم خوب شد...ممنون عزیزم از راهنمایی ها و تجربه هایی که گفتی...دعا کن منم از عهده اش بر بیام...اینکه بی علت هست کار رو سخت میکنه...آدم نمی فهمه چرا اینطوری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی دخترررر کاملا شر وپرجنب جوش وشوخ وفعال بودم ولی سه دوره منو گرفت من کاخ آرزوهام ریخت وسه بار م ...

برای درمان گیاهی آشالازی، از عطاری تخم کرفس و صمغ کنار رو بگیرید اگه صمغ کنار پیدا نکردید صمغ عربی بگیرید، هم تخم کرفس هم صمغ عربی رو آسیاب کنید به ریزی دونه های نمک، به نسبت مساوی باهم مخلوط کنید مثلا یک قاشق غذاخوری از هرکدوم رو باهم مخلوط کنید،نیم ساعت قبل از هروعده غذایی یک قاشق چایخوری بدون آب استفاده کنید، کم کم و مزه مزه بخورید تا یک قاشق چایخوری تموم بشه، تا الان سه نفر نسبت به قبل حالشون بهتر شده،فقط در مصرف تخم کرفس زیاده روی نکنید باعث ميشه فشار بیفته