2777
2789

من دوتا دکتر رفتم روانپزشک  ولی قرصاش هیچ اثری نداشت بعد دوروز قطع کردم،،ولی مشاوره خوبههه،،قرص ب نظرم خوب نیست واینکه بخای قرص بخوری تا آخرش باید بخوری

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....

من اصلا اجازه نمیدم به مرحله افسردگی برسم.

بیاد خدای مهربون بودن

خودباوری واعتماد به نفس.

فکر کردن به موفقیت ها.

خواندن قران

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من افسردگی گرفتم درحد مرگگگگگگگگ،،فقط سمت چیزهای برو ک قبلا حالتو خوب وخوش کرده درسته رمق نداره آدم ...

دقیقا منم همینطوری‌ام...دلم میخواد تو دنیا نباشم...خیلی خیلی حال بدیه...یعنی دارو اصلن مصرف نکردی؟

مثل منی...منم تا الان مقاومت کردم دارو مصرف نکنم...ولی دیگه بیچاره شدم از بس داغونم

نه عزیزم اشتباه می کنی این یه نوع سرماخوردگی روحیه اگه درمان نشه بدتر میشی.

اگه سرمابخوری وهی دکترنری نهایتا سینوزیت میگیری بهتر که نمیشی.

بعدم هرکی بهت میگه به داروها عادت میکنی اصلن اینطورنیس .یه دوره میخوریو  تمام .

درضمن بی ضررترین ترین داروها داروهای اعصابه.

هر کاری که فکرش رو بکنید کردم...کمی خوب میشم ولی باز میاد

توزیاد افسرده نیستی من اون زمان حوصله خودمو نداشتم حموم نمیرفتم ب زور،،مسواک نمیزدم ووووووفقط بی قراری ،استرس گاهی هم مث لش می‌افتادم زمین،،حال نداشتم ،،شبا تا صبح نمیخابیدم ،حالا تو اومدی تاپیک زدی پس خیلی افسرده نیستی یکم روحیه ت خراب شده....

من اصلا اجازه نمیدم به مرحله افسردگی برسم. بیاد خدای مهربون بودن خودباوری واعتماد به نفس. فکر کرد ...

کلن اگه روشهایی که اسلام گفته رو رعایت میکردیم هیچ وقت دچارمشکلات الان نمیشدیم.

مثلن ایستاده آب خوردن درروز و...اینا واقعا موثره.بدون روسری دسشویی نرفتن،باپای چپ رفتن و....اینا همه حکمت دارن که متاسفانه بعضیا به مسخره میگیرن.

الان خیلی ازروحانیونو نگا میکنی ببینید چقد آرامش دارن و طول عمرشون زیاده.

وخیلی چیزای دیگه که دین اسلام گفته  وهیشکی رعایت نمیکنه مثله خوده من.

علتش که ژنتیکی هست...طرف مادری یکی در میان افسرده اند...مادر خودمم همینطور...و گرنه آدم فعال و پر ان ...

منم ی دخترررر کاملا شر وپرجنب جوش وشوخ وفعال بودم ولی سه دوره منو گرفت من کاخ آرزوهام ریخت وسه بار من ویران شدم من دلیل داشت ودلیلش پوچ واهی بود 😢دیگههه قسمته،،الانم خوب شدم ولی مث سابق نیستم این افسردگی ها دندونهای صدفی رو داغون کرد موهای پرم رو نازک کرد،پوست گندمی بدون لکمو داغون کرد وازهمه بدترمن ب بیماری آشالازی دچار شدوپوکی استخوان گرفتم....

من اصلا اجازه نمیدم به مرحله افسردگی برسم. بیاد خدای مهربون بودن خودباوری واعتماد به نفس. فکر کرد ...

درسته ولی همه ی شرایط مث هم نیستن گاهی افسردگی خودش میاد

دقیقا منم همینطوری‌ام...دلم میخواد تو دنیا نباشم...خیلی خیلی حال بدیه...یعنی دارو اصلن مصرف نکردی؟

نه  مادرم ب زور میداد بهم مینداختن دور دوست نداشتم چووو بیافته دنبالم،،ولی دوستم افسرده شدقرص خورد بعد عادت کرد بهش وابسته شد وبدتر چون بخوری باید تا آخر عمرت بخوری البته این تجربه هامه،اگه استرس وتپش قلب داری پراپرا نول بخور،،برو بازار چیزهای رو ک قبل دوست داشتی بخر خرت پرت واینا خرید حال آدمو خوب میکنه برو کوه و دشت پچرخ من شوهرم ی بار اصرار کرد گفت بیا گفتم نمیام ب زور منو برد اومدم پایین از ماشین انقد حالم خوب شد باد میخورد تو صورتم حالمو خوب میکرد شوهرم منو برد بالای ی تپه میگفت بدو باور کن انقد موثر بود،،ولی من مادرم وشوهرم خیلی خوب بودن وصبوری میکردن ....

عزیزم...پس دختر قوی هستی...همون بوده که تونستی دوام بیاری

من روانپزشکان گفتن باید بستری شه تو ی هفته بخدا هیچی نمیخوردم ن آب ن غذا فک کن اصلا گرسنه نمیشدم،،شوهرم ومادرم گفتن بستری بدتر میشه خودشون کمکم کردن

عزیزم...پس دختر قوی هستی...همون بوده که تونستی دوام بیاری

ن من ضعیف بودم گلم درسته شاداب بودم ولی با کوچکترین چیزی بهم می ریختم وهمش توفک میرفتم مثلا میگفتم چرا فلانی اینو گفت همش خود خوری میکردم،،ولی الان خیلی بهترررر شدم اصلا دیگه حرف مردم برام مهم نیست میگم فقط آرامش آرامش خودممممم وبچه هام ‌.‌ ‌‌‌