بچها اونایی که تهوع واستفراغ داشتن یا نداشتن تو بارداری بگن وجنسیت بچشونم بگن،،میخام ببینم راسته که میگن آدم سر بارداری پسر راحتره واصن تهوع نداره،،ولطفأ اگه تهوع داشتید بگید از کی شرو شد؟؟؟من خودم سر دخترم تا ماه نهم تهوع و استفراغ داشتم
هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲. وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سر پسر اولم اصلا نداشتم. سر دومیم که دختر بود یعنی مردم از تهوع واستفراغ. سر این یکی هم گفتن پسر بازم تهوع استفراغ زیاد. همش زیر سرم بودم. الانم که. ماه شش ام شبا هنوز اب تو دهنم جم میشه
خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
من خیلی تهوع داشتم بچم پسر بود.دوستم که تا 7ماه تهوع شدید داشت از جاش نمیتونست پاشه پسر بود.دوست همین دوستم تا پشت در اتاق عمل استفراغ میکرده دختر شد بچش!بدن آدمها فرق میکنه
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
اصلا همه الکیه،من تست سوزن تغییر نکرد که یعنی پسر،تست جوش شیرین صدا وکف داشت بازم پسر ،دورشکم بعداز حمام دوسانت بیشتر شد که بازم پسر تست سیر بدنم بوگرفت بازم پسر،جدول چینی پسر،بچه سمت راست شکممه،موهای روی پام رشدش زیادشده که بازم پسره،اما آنومالی گفت صددرصد دختره