2777
2789
عنوان

جفت لولایینگ

241 بازدید | 5 پست

سلام وخسته نباشیدخدمت دوستان ....من جمعه دوهفته پیش بستری شدم چون چندتالک دیدم ومن 25هفته بودم موقعی که بستری شدم ..تاشبش قطع شدلکه بینی قهوه ایم....سونوکردن واین عکس سونومه....میترسم  حتی پاشم غذادرست کنم ...لطفاسونوموببینیدوراهنماییم کنید...من بچه قبلیموازدست دادم

جقتت قدامی وپایین همون استراحت کن مواظب باش استرسم نداشته باشه 

میترسم..نمیدونم استراحتم مطلق باشه یانه؟کارای خودمومث غذاگذاشتن میتونم انجام بدم یانه؟نزدیکی میتونم داشته باشم یانه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم..نمیدونم استراحتم مطلق باشه یانه؟کارای خودمومث غذاگذاشتن میتونم انجام بدم یانه؟نزدیکی میتونم ...

نزدیکی که اصلانداشته باش استراحت کن بذار این چند وقت باقی مانده هم تموم شه باخیال راحت بچتو وصیحیح وسالم انشاالله بغل بگیری از دکترت نپرسیدی ببینی اون نظرش چیه

نزدیکی که اصلانداشته باش استراحت کن بذار این چند وقت باقی مانده هم تموم شه باخیال راحت بچتو وصی ...

والا دکتربیمارستان بهم گفت میتونی کارای خودتوخودت انجام بدی ...پله بالاپایین نکن نزدیکی نکن موتورسوارنشو....ولی فعلاوقت دکترخودم هموزمونده تابرم پیشش....

والا دکتربیمارستان بهم گفت میتونی کارای خودتوخودت انجام بدی ...پله بالاپایین نکن نزدیکی نکن موتورسوا ...

خب اگر اینطوری بهت گفتن که هیچی ولی مراقب باش زیاد سرپا واینستا توکلت به خدا باشه