2777
2789
عنوان

تقاص کاربدی ک درحقتون کردنو دیدک خداگرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادربزرگم (پدری)نسبت به مادرم و عروس های دیگه

الان روزی ۱۰۰ بار آرزوی مرگ میکنه اما نمیشه

از ۲ متری نمی تونی از کنارش رد بشی شدیدا مشکل عدم کنترل ادرار داره

تقریبا بینایی رو از دست داده ۵ درصد می بینه

تنهای تنهاست

هیچکس سراغی ازش نمی گیره و ..

صبر کن میبینی

اما گاهی هم از حق خودت دفاع کن 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
بلهرمن دیدم وتجربشو دارم البته باید صبور بود وبه خداسپرد هرکسی تاوان عملشو پس میده منتها چوب خدا صدا ...

میخوام کینه هارو پاک کنم نمیتونم همش انگار ی حسی میگ خودت دنبال انتقام باش منتطر انتقام خدانمون اگرم انتقام بگیره دیره 

منم ندیدم یه نفر واقعا بهم بدی کرد ولی نه تقاص پس نداده انگار خدا هم بیشتر دوسش داره

انگار خدام خدای ادم بداست بخدا اعتقاداتم خیلی ضعیف شده از وقتی میبینم بدا راس راس میچرخن واس خودشون همشم تو خوشین

اره صب تاپیک زدم تعریف کردم عموم زمین بابابزرگم و بهمون داد بریم نخود بکاریم بعد زن عموی بدجنس م تا فهمید سریع رفت یه شریک پیدا کرد نخودم گرفت رفتن تو همون زمین نخود کاشتن که ما رو بچزونه خواست زرنگی کنه بعد اینکه کلی هزینه  کرد و زحمت کشید نخود که به عمل اومد فهمیدن نخود و اشتباهی تو زمین بغلی کاشتن😂😂😂صاحب زمینم نخود ها رو برداشت برای خودش هیچی بهشون نداد حتی اون هزینه ای که کرده بودنم بهشون برنگشت مامانم گفت من سپرده بودمش به خدا 

...... 

من دیدم به چند ماهم نکشید اما بازم دلم راضی نمیشه مرگش به بدترین شیوه ممکن و دقیقا بلایی که سرم آورده سر عزیزاش بیاد بلکه دلم آروم شه چون کابوس زندگیمه بلاهایی که سرم آورده